Tgrt Haber

Burak Yılmaz'a kötü haber! İhraç ediliyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 11:36 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 12:24
Burak Yılmaz'a kötü haber! İhraç ediliyor

Beşiktaş'taki teknik sorumlu görevinden ayrılmasının ardından yaptığı açıklamalarla gündem olan Burak Yılmaz için siyah-beyazlı kulüpten ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na dilekçe veriliyor.

Beşiktaş​'a 2021'de kulüp üyesi olan ve üyelik kartını Ahmet Nur Çebi​'nin elinden alan Burak Yılmaz​'a kötü haber geldi.

İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE VERİLİYOR!

Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın yaptığı paylaşımda, "Burak Yılmaz'ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Uslu Akın, "İlk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak." dedi.

Burak Yılmaz'a kötü haber! İhraç ediliyor

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta yaşadıkları ve süreçle ilgili Skorer'e dikkat çeken açıklamalar yapmıştı.

"ABOUBAKAR 4 AY SONRAKİ ALACAĞINI İSTEMİŞ"

Çok tartışılan Vincent Aboubakar​ konusuna değinen Burak Yılmaz, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş" dedi.

"ÖDEME YAPILMAYINCA AĞRILARI ARTMIŞ!"

Burak Yılmaz, Aboubakar'la ilgili "Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum." şeklinde konuştu.

"FUTBOLCULARDA İNANILMAZ BİR VURDUMDUYMAZLIK"

Futbolcuların sorumluluk bilincindeki eksiklikten bahseden Burak Yılmaz, "Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafetaryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı" ifadelerini kullandı.

ERIC BAILLY SÖZLERİ: "PİŞMAN DEĞİLİM"

Eric Bailly krizine de değinen Yılmaz, "Anında tepki koymam hata olabilir. Ertesi gün de sorun giderildi. Barış sağlandı. Ama ben o günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum" dedi.

"KEŞKE GELMESEYDİM"

İçten içe 'keşke gelmeseydim' dediğini kaydeden genç teknik adam "Ama Beşiktaş'tan kaçamazdım" ifadelerini kullandı.

"AYRILDIKTAN 5 DAKİKA SONRA RIZA ÇALIMBAY GELDİ"

Kendisinin ardından Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle ilgili konuşan Burak Yılmaz, "Ben Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken 5 dakika içinde Rıza hocanın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...