Tgrt Haber

Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2023 17:16 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 17:26
Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'taki teknik sorumlu görevinden ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu. Genç hoca, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcısı oluyor. İşte detaylar...

Beşiktaş​'ta Şenol Güneş​'in istifasının ardından teknik sorumlu olarak takımın başına geçen Burak Yılmaz​, son olarak UEFA Konferans Ligi​'nde oynanan Bodo/Glimt​ maçının kaybedilerek Avrupa'ya veda edilmesinin ardından görevinden ayrılma kararı almıştı.

BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ HER ŞEYİ SİLDİ

Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz sosyal medya hesabından daha önce Beşiktaş ile ilgiyi yaptığı paylaşımları sildi. Bundan bir gün sonra da Yılmaz, Beşiktaş'ı takipten çıktı. Genç hocanın bu hareketi Beşiktaş taraftarını kızdırdı. Siyah-beyazlı taraftlarlar sosyal medyada Burak Yılmaz'a tepkilerini gösterdi.

6 MAÇIN İKİSİNİ KAZANABİLDİ

Teknik sorumlu olarak göreve devam eden Burak Yılmaz ilk maçında Galatasaray'a deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup oldu.

Genç teknik adam Burak Yılmaz da siyah-beyazlılarla çıktığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. En son Beşiktaş'ın Bodo/Glimt'e 2-1 yenildiği mağlubiyet sonrasında Burak Yılmaz ile de yollar ayrıldı.

MONTELLA'NIN YARDIMCISI OLUYOR

Fanatik'in haberine göre; Burak Yılmaz, Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Olumlu geçen görüşmenin ardından Burak Yılmaz'ın Milli Takım teknik Direktörü Montella'nın yardımcısı olacağı ifade edildi.

"HAMİT ALTINTOP İLE GÖRÜŞECEĞİZ" DEMİŞTİ

Skorer'e konuşan Burak Yılmaz,  “Şu anda A antrenörlük lisansım var. Önümüzdeki yıl da UEFA Pro Lisans’ı alacağım. Şimdi dinleniyor ve futbolun teorik yönlerini okuyarak bazı analizler yapıyorum. Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz.” ifadeleriyle A Milli Takım'a gideceğinin sinyalini vermişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...