Tgrt Haber

Burak Yılmaz'ın topa tuttuğu Eric Bailly'den gece yarısı açıklama

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2023 07:18 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 07:27
Burak Yılmaz'ın topa tuttuğu Eric Bailly'den gece yarısı açıklama

Siyah-beyazlıların tecrübeli stoperi Eric Bailly, Antalyaspor-Beşiktaş maçında Tayfur Bingöl ile arasında yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayımladı. Eric Bailly, teknik sorumlu Burak Yılmaz, takım arkadaşları ve Beşiktaş camiasından özür diledi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Eric Bailly, dün akşam oynanan ve Antalyaspor​'un 3-2 üstünlüğüyle sona eren maçın devre arasında Tayfur Bingöl ile gerginlik yaşadı.

Yaşanan olaylar sonrası teknik sorumlu Burak Yılmaz​, Eric Bailly'yi oyundan aldı ve maç sonrası konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

BURAK YILMAZ: "BENİM OYUNCUMUN YAKASINI ÇEKEMEZSİN"

Soyunma odasında yaşananlara ilişkin Burak Yılmaz şunları kaydetmişti:

"Beşiktaş forması benim için galibiyetten, 3 puandan, benim teknik direktörlük hayatımdan daha değerli. Ben arkadaşlarıma bu formayı veriyorsam elim titreyerek veriyorum. Onlar öyle kullanıp geri vermemeli. Verdiysem geri almasını da bilirim. Formayı verdim, kullanamayanlara saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar alırım. Hiçbir şey umrumda değil. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun! Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk-yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim.”

ERIC BAILLY ÖZÜR DİLEDİ

Eric Bailly, gece geç saatlerde sosyal medya hesabından gündem olan konuyla alakalı açıklama yayımladı. Deneyimli savunmacı özür diledi.

Eric Bailly paylaşımında, "Rekabetçi olma isteği bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...