Tgrt Haber

Çebi başkanlık için yeniden atakta! Muhalefetin tek adayı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
04 Ocak 2024 07:30 - Güncelleme : 04 Ocak 2024 07:31
Çebi başkanlık için yeniden atakta! Muhalefetin tek adayı

Galatasaray'da Dursun Özbek'e muhalif kesim başkan adaylarını belirledi. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın da yer aldığı kanat, daha önce de ismi gündeme gelen Adnan Çebi'yi başkanlık için hazırlıyor

Galatasaray’da geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluğa ve bu sezon da takımın beklentileri büyük oranda karşılamasına rağmen başkan Dursun Özbek'in koltuğu sallanıyor. Erden Timur​ ile Metin Öztürk arasındaki sürtüşme iddiaları sürerken muhalif kanat başkanlık adayı arayışında sona geldi

Muhalefet, Özbek'e karşı en güçlü adaylarını ise Özhan Canaydın zamanında yönetime girmesi beklenen iş insanı Adnan Çebi olarak belirledi. Daha önce de Galatasaray​ başkanlığı için adıs geçen Çebi'nin, Dursun Özbek'in davetine rağmen mevcut yönetime girmeyen Abdurrahim Albayrak’ın yanı sıra Ali Dürüst’ü de yanına alarak adaylık hazırlığına başladığı belirtildi.

ALACAKLILAR KAPIYA DAYANDI

Muhalif kanadın en büyük kozu ise Galatasaray’ın mali durumu. Sarı-Kırmızılı yönetimin son dönemde yaşadığı ödeme sıkıntıları nedeniyle alacaklılardan ihtarlar geldiği, ayrıca futbolcuların ödemelerinde sorun yaşandığı haberleri birbirini kovalamıştı.

Dursun Özbek, yönetimini kurarken Adnan Öztürk’ten istediği desteği bulamamıştı. Mehmet Özkaya ve Abdurrahim Albayrak’ın da desteğini alamayan Özbek, Erden Timur’u yanına çekerek bir nebze elini güçlendirmişti. Ancak Erden Timu karşıtı grubun sesinin giderek daha yüksek çıkması sonrası seçim ufukta görünmeye başlamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...