Tgrt Haber

Dele Alli hakkında şok iddia: Yasaklı madde kullanırken görüntülendi

10 Nisan 2023 16:36 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 16:47
Dele Alli hakkında şok iddia: Yasaklı madde kullanırken görüntülendi

Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Dele Alli, tedavi olmak için gittiği İngiltere'de verdiği görüntüyle mansetlere çıktı. "Güldüren gaz" isimli yasaklı maddeyi kullandığı iddia edilen İngiliz futbolcunun o anlara ait bir fotoğrafı ifşa oldu.

Sezon başında Beşiktaş'ın Everton​'dan kiraladığı Dele Alli, futboluyla değil profesyonellikten uzak yaşantısıyla gündeme gelmeyi sürdürüyor. Ünlü futbolcu son olarak tedavi için gittiği ülkesi İngiltere'de verdiği şoke edici görüntüyle gündeme oturdu.

Daily Mail gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, sosyal medyada dolaşıma giren bir görselde Dele Alli, "Güldüren gaz" adı verilen yasaklı bir maddeyi kullanırken görülüyor. Bir evde ağzında balonla objektiflere yansıyan futbolcunun oturduğu masanın üzerindeki "nitro oksit" şişeleri de dikkat çekiyor.

FELCE DAHİ UĞRATABİLİYOR

Krem şanti üretimi, yiyecekleri dondurma ve ağrı kesici gibi farklı kullanım alanları olan nitro oksit, eğlence için kullanıldığında uyuşturucu olarak kabul görüyor. Gülme krizleri ve halüsinasyona neden olan "Gülme gazı" kullananlarda felç de dahil olmak üzere birçok ciddi hasara neden olabiliyor.

Beşiktaş'ta beklentilerin çok gerisinde kalan ve son olarak  kalça bölgesinden ciddi şekilde sakatlanan Dele Alli, Antalyaspor'a karşı görev aldığı şubat ayından bu yana hiçbir maça çıkmadı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...