Tgrt Haber

İngiliz basınından Dele Alli analizi! Şenol Güneş'in yorumuna vurgu: Umutlar azalıyor

02 Kasım 2022 11:23 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 11:58
İngiliz basınından Dele Alli analizi! Şenol Güneş'in yorumuna vurgu: Umutlar azalıyor

Yaz transfer döneminde transfer olduğu Beşiktaş'ta beklentilerin altında performans sergileyen İngiliz futbolcu Dele Alli, ülkesinin basınında da eleştirildi. İngiliz Daily Mail'de yayımlanan analizde oyuncu için umutların azaldığı kaydedilirken Şenol Güneş'in sözlerine vurgu yapıldı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'dan büyük umutlarla transfer olduğu Beşiktaş​'ta beklentilerin altında kalan İngiliz futbolcu Dele Alli ile ilgili İngiliz basınında yapılan analizde, "üzüntü verici bir düşüş" ifadesi kullanıldı.

Basında yer alan haberde, eski yıldız oyuncunun performansı, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş​ tarafından 'beklentilerin altında' olarak nitelendirildi. Tottenham​'daki 7 yıllık macerasının ardından Everton'a gitmesiyle sona erdiğini ve buradan kendini Spor Toto Süper Lig'de bulduğu kaydedildi.

Beşiktaş'a transferinin 26 yaşındaki futbolcu için çıkış olarak belirtildiği haberde, "Şenol Güneş'in son yorumlarından sonra bu umutlar azalıyor gibi görünüyor" ifadeleri kullanıldı.

İngiliz basınından Dele Alli analizi! Şenol Güneş'in yorumuna vurgu: Umutlar azalıyor

DERBİ ÖNCESİ YORUMLAR AKTARILDI

Performans değerlendirmesi yapan gazetede, Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynayacağı derbi maç öncesi konuşan Güneş'in, Dele Alli'nin verimlilik olarak beklentilerin altında kaldığını dile getirdiği kaydedildi. Güneş'in yaptığı yorumun Türkiye'deki son durumunu da anlatığı belirtildi.

ÜMRANİYESPOR DEĞERLENDİRMESİ

Son oynanan Ümraniyespor maçının değerlendirildiği haberde, Alli'nin ilk 45 dakikada performansı hayal kırıklığı yarattığı ve devrede kenara alındığı anımsatıldı. İngiliz futbolcunun, Beşiktaş'a katıldığından beri büyük ölçüde beklentilerin altında kalan performanslar sergilediği ve sadece 1 gol katkısı yapabildiği ifade edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...