Tgrt Haber

Dursun Özbek'ten taraftara müjde: "Büyük ihtimal transferini yapacağız"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
08 Haziran 2023 00:29 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 00:42
Dursun Özbek'ten taraftara müjde: "Büyük ihtimal transferini yapacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi transferine dair önemli açıklamalar yaparken, Milot Rashica'yı büyük olasılıkla kadrolarına katacaklarını söyledi. Dursun Özbek'in Uğurcan Çakır sorusuna cevap vermezken, isim vermeden iki transferde sona geldiklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray​'da başkan Dursun Özbek, A Spor'da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başkan Özbek, Mauro Icardi​ ve Milot Rashica​ transferiyle ilgili konuşurken Uğurcan Çakır​ sorunu cevaplamaması dikkat çekti. Özbek taraftara transfer müjdesi de verdi.

"ICARDI İÇİN ŞARTLARI ZORLUYORUZ"

Mauro Icardi transferi için şartları zorladıklarını belirten Dursun Özbek, "Bütçemizin dışında bir gelişme olursa diye de sponsor görüşmelerimiz oluyor. Icardi, Galatasaray'ı seviyor ancak yapı da maddi durumlar da önemli. Öncelikle bonservisini almak istiyoruz ya da aynı şartlarla kiralayabilir miyiz diye bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi'ye 750 bin Euro maaş ödediklerini hatırlatan başkan, "Transferin başarı seviyesini ölçebilmek için performansına bakarsınız, bir yandan da fiyat-fayda dengesine" dedi.

Dursun Özbek'ten taraftara müjde:

"RASHICA TRASNFERİNİ BÜYÜK BİR İHTİMALLE YAPACAĞIZ"

Dursun Özbek, Milot Rashica transferini büyük olasılıkla bitireceklerini bildirdi. Özbek, "Rashica'nın kulübüyle temas halindeyiz. Büyük bir ihtimalle transferini yapacağız" şeklinde konuştu.

Dursun Özbek kadrodaki 5 futbolcuları için resmi teklif aldıklarını da belirtti.

İKİ TRANSFER MÜJDESİ

Dursun Özbek'in Uğurcan Çakır sorusunu cevaplamaması dikkat çekti.

Başkan Özbek, iki transferi de bitirmek üzere olduklarını dile getirdi. Özbek, "Bitmek üzere olan transferden bir tanesi orta saha, biri defans ve bir de hücum var." dedi.

Türkiye'deki spor kulüplerinin futbolcu üretip satış yaparak para kazanmasının mümkün olmadığını belirten Özbek, "Maksimum 20-25 milyonluk transfer gelirleri oluyor" şeklinde konuştu.

ERDEN TİMUR'A ÖVGÜ

Erden Timur'a övgüler yağdıran başkan, "Erden kardeşime 'Futboldan sen sorumlusun' dedim ama bunu söyleyip geri çekilmedim. Erden de son derece başarılı bir yönetim gösterdi. 7/24 takımla birlikte oldu. Dubai'den bile kulübe geliyor ve sporcularla oturuyor. Bazen eve gitmek yerine tesiste kalıyordu" sözlerini sarf etti.

Beşiktaş ile TFF'nin arasında sürtüşme olduğunu söyleyen Dursun Özbek, "Beşiktaş'ın iddia ettiği şeyler farklı şeyler" dedi.

Sezon boyunca kulüplerin yaptığı açıklamalara değinen Özbek, "Fenerbahçe sezon boyunca 45 tane açıklama yapmış. Beşiktaş 27, Galatasaray ise 13 açıklama yapmış" şeklinde konuştu.

Dursun Özbek'ten taraftara müjde:

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...