Tgrt Haber

Jorge Jesus derbi yenilgisi sonrası Bafetimbi Gomis'le Boğaz'da yemek yedi

07 Haziran 2023 20:14 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 20:29
Jorge Jesus derbi yenilgisi sonrası Bafetimbi Gomis'le Boğaz'da yemek yedi

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, 3-0'lık derbi mağlubiyetinin ardından o gece Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis ile boğazda buluştu.

Spor Toto Süper Lig​'de şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe​'de tartışmalar bitmiyor. Sarı-lacivertlilerin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus​, Galatasaray​ ile sözleşmesi sona eren Bafetimbi Gomis​ ile bir araya geldi.

JESUS İLE GOMİS BOĞAZ'DA YEMEK YEDİ

Futbol Kulisi sitesinde yer alan habere göre; Pazar akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ve şampiyonluk kutlamalarının ardından Jorge Jesus ile Bafetimbi Gomis arasında sürpriz bir buluşma gerçekleşti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile Galatasaray’ın golcü ismi Bafetimbi Gomis, Salvatore Restaurant’ta akşam yemeğinde bir araya geldi.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ!

Bu fotoğraf sarı-lacivertli taraftarları bir hayli kızdırdı. Ezeli rakibe kaptıralan şampiyonluk ve 3-0'lık ağır yenilgi sonrası direkt sahadan çıkan ve basın toplantısına katılmayıp stattan ayrılan Jesus'un Gomis ile Boğaz'da yemek yemesi taraftarların tepkisini çekti.

İkili daha önce 2018 yılında Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımında 6 ay birlikte çalışmışlardı.

BİRLİKTE ARABİSTAN'A MI GİDİYORLAR?

Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi sona erecek olan Jorge Jesus'un, Suudi Arabistan Milli Takımı ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis'in ise sözleşmesi sona eriyor.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra futbol oynamaya devam edeceği ifade edilse de Gomis'in Arabistan Milli Takımı'nda Jesus'un yardımcısı olabileceği de öne sürülüyor.

Golcü oyuncu, bu sezon forma sarı-kırmızılı formayla 28 karşılaşmada 10 gol ve 3 asist kaydetti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...