Tgrt Haber

Edin Dzeko transferinde sona doğru: Bedavaya gelecek!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
03 Haziran 2023 19:49 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 19:59
Edin Dzeko transferinde sona doğru: Bedavaya gelecek!

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezon için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler dünyaca ünlü yıldız golcü Edin Dzeko ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başlayan Fenerbahçe’de öncelik forvet transferine verildi. Üst düzey yıldız bir santrfor getirmek isteyen Sarı-lacivertliler deneyimli yıldız golcü Edin Dzeko​ transferinde son aşamaya geldi.

ALİ KOÇ​ BİZZAT DEVREYE GİRDİ

Forvet transferi için rotayı İtalya'ya çeviren Fenerbahçe, adı Galatasaray​ ile de anılan Inter’in 1.93’lük Boşnak santrforu Edin Dzeko'ya kanca attı.

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ezeli rakip Galatasaray da bu transfer için devrede olunca elini çabuk tuttu. Başkan Ali Koç’un teklifine sıcak bakan Edin Dzeko’nun transferini %90’ın üzerinde bir ihtimalle tamamlanacak.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2 yıldır Inter​'de top koşturan 37 yaşındaki yıldızın sözleşmesi 30 Haziran 2023’de tamamlanıyor. Serbest kalacak yıldızı transfer etmek isteyen kulüpler herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

DEVLER LİGİ FİNALİ İÇİN İSTANBUL'A GELECEK

Edin Dzeko, Inter’in UEFA Şampiyonalar Ligi’nde finale uzanan serüveninde 12 maçta attığı 4 gol, 1 asist ile takıma önemli katkı verdi. Deneyimli golcü Serie A’da ise 32 maçta 9 gol, 4 asistle oynadı.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...