Tgrt Haber

Emre Kocadağ teknik direktörünü belirledi! Şampiyon hoca geliyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 08:23 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 08:42
Emre Kocadağ teknik direktörünü belirledi! Şampiyon hoca geliyor

Beşiktaş'ta başkanlığa aday olmaya hazırlanan Emre Kocadağ, teknik direktörlük için şampiyon hoca ile el sıkıştı. Kocadağ'ın ara transfer döneminde en az 3 transfer yapacağı da iddia edildi. İşte detaylar...

Beşiktaş’ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi​, yeniden aday olmayacak.

Aralık ayında gerçekleşecek kongre için mevcut başkan adayları da bu doğrultuda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Beşiktaş​'ta göreve gelecek yönetimin, teknik direktörlük görevi için kiminle anlaşacağı merak konusuydu.

BURAK YILMAZ​ KALMAK İSTİYOR

Seçim süreci içerisinde Şenol Güneş’in takımdan ayrılmasının ardından göreve geçici olarak getirilen Burak Yılmaz'ın seçim sonrasında yeni yönetimin önünü açmak için alınacak her türlü karara hazır olduğu belirtildi.

Yılmaz, ayrıca görev verilmesi halinde siyah-beyazlı ekibin teknik heyeti içerisinde yer almak istiyor.

KESENİN AĞZINI AÇACAK! TRANSFERE DEV BÜTÇE

Emre Kocadağ'ın başkanlığa seçilmesi halinde takımın kısa sürede ayağa kalkabilmesi için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu ifade edildi.

Kocadağ, devre arasında en az 3 transfer yapmak üzere harekete geçti. Buna doğrultuda Kocadağ’ın transfer için 20 milyon Euro civarında bir para ayırdığı öne sürüldü.

SERGEN YALÇIN İLE ANLAŞTI

Fanatik'in haberine göre; Başkan adaylığını açıklayan Emre Kocadağ, şampiyon hocayla anlaşmaya vardı. Kocadağ, Beşiktaş'ı geçtiğimiz yıllarda şampiyon yapan Sergen Yalçın ile prensipte el sıkıştı.

Ayrıca diğer başkan adaylarının da teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile temasa geçtiği ifade edildi.

Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ta çifte kupa kazanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...