Tgrt Haber

Ezeli rakipten Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha!

07 Ağustos 2023 10:49 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 11:15
Ezeli rakipten Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha!

Süper Lig'de yeni sezonda mutlak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, transferde yıldız isimlere gitmeye devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin son hamlesi, hem 10 numara hem de kanatta görev yapabilen Steven Berghuis için oldu. Beşiktaş'ın da istediği futbolcunun kulübüyle görüşen Kanarya, cevaba göre yol haritasını belirleyecek. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de bu sezon mutlak şampiyonluk olmak isteyen Fenerbahçe​, kadrosunu birbirinden değerli yıldızlarla takviye etmeye devam ediyor.

Dzeko, Tadic gibi yıldız isimlerle transfer​ dönemine hızlı giren sarı-lacivertliler ligin başlamasına sayılı günler kala sağ kanat transferi için gaza bastı.

Kanarya, rotayı hem 10 numara hem de kanatta görev yapabilen Steven Berghuis'e kırdı.

BERGHUİS HAMLESİ

Yakın zamanda adı sık sık Beşiktaş​ ile de anılan Steven Berghuis, Fenerbahçe’nin radarına girdi.

Fanatik'in haberine göre; Sarı-lacivertlilerin, Berghuis’in transfer şartlarını Ajax’a sorduğu ve oyuncunun menajeriyle de temasa geçileceği ifade edildi.

Kanarya’nın, Ajax’ın Berghuis konusundaki maddi beklentisini öğrenmesinin ardından bu transferdeki yol haritasını belirleyeceği kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

10 numara ve sağ kanatta oynayabilen Hollandalı yıldızın kontratı 2025’te sona eriyor.

Piyasa değeri 10 milyon Euro olan 31 yaşındaki futbolcuya başka teklifler de geldiği belirtiliyor.

SİYAH-BEYAZLI TARAFTARDAN YÖNETİME TEPKİ!

Beşiktaş, yıldız futbolcu için uzun süredir uğraş verse de mutlu sona henüz ulaşamadı.

Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a Dusan Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kapıtaran siyah-beyazlı yönetime taraftarlar büyük tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyada yönetime tepki gösterirken başkan Ahmet Nur Çebi'yi de istifaya çağırdı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yaptığı yüksek profilli transferler ve Beşiktaş'ın henüz transferde istediği hamleleri yapamaması siyah-beyazlı taraftarlardan tepki çekti.

Sosyal medyada açılan '#SürenDolduÇebiİstifa' etiketine kısa süre içinde onbilerce yorum geldi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...