Tgrt Haber

Fatih Terim istemişti, Okan Buruk biletini kesti! Yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor…

26 Haziran 2023 06:16 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 07:34
Fatih Terim istemişti, Okan Buruk biletini kesti! Yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor…

Sezonu şampiyon bitiren Galatasaray önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını oluştururken ayrılık haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak Fatih Terim döneminde transfer edilen ancak beklenen performansı sergilemeyen stoper Christian Luyindama ile yollar ayrılıyor.

Fatih Terim​ döneminde sarı kırmızılı takımın kadrosuna dahil olan Christian Luyindama sezon başında Antalyaspor’a kiralandı. Akdeniz ekibinde sezonu geçiren 29 yaşındaki stoper Galatasaray​ ile sözleşmesinin son senesine girdi. Yapılacak yeni yabancı transferleri göz önünde bulunduran sarı-kırmızlı yönetim, Kongolu oyuncunun sözleşmesini feshetmeyi planlıyor.

ÜSTÜ ÇİZİLDİ…

Africa Foot'un haberine göre, Okan Buruk’un planları arasında yer almayan deneyimli oyuncu ile yollar ayrılacak. 2018-2019 sezonun devre arasında Serdar Aziz'in takımdan ayrılıp Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından Fatih Terim'in isteği ile Belçika Ligi ekiplerinden Standart Liege'den kiralanan Luyindama gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. 2019-2020 sezonun başında 5 milyon euroya bonservisi alınan Luyindama, milli takım kampında yaşadığı çapraz bağı sakatlığının ardından eski performansını gösteremedi.

Fatih Terim istemişti, Okan Buruk biletini kesti! Yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor…

PİYASA DEĞERİ DE DÜŞTÜ

Sakatlık yaşamadan önce Galatasaray'da değerini 7.5 milyon euroya çıkaran Luyindama'nın şimdilerde piyasa değeri 800 bin euroya kadar düştü. Demokratik Kongolu stoperin sözleşmesi 30 Haziran 2024'te tamamlanacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...