Tgrt Haber

Fenerbahçe-Başakşehir finalinin hakemi belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | AA
05 Haziran 2023 20:27 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 21:02
Fenerbahçe-Başakşehir finalinin hakemi belli oldu

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçe​ ile Medipol Başakşehir'in karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası​ final maçında hakem Atilla Karaoğlan​ düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre 11 Haziran Pazar günü İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak final müsabakasının hakemleri, dijital atama yöntemi ile belirlendi.

Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Mehmet Emin Tuğral üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

PENDİKSPOR-BODRUMSPOR MAÇINI BİTİGEN YÖNETECEK

Pendikspor ile Bodrumspor arasında yapılacak Spor Toto 1. Lig play-off final maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre 8 Haziran Perşembe günü Spor Toto Akhisar Stadı'nda yapılacak müsabakanın hakemleri, dijital atama yöntemi ile belirlendi.

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği final müsabakasında Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Mustafa Savranlar üstenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Zorbay Küçük olacak.

Kaynak: TGRT Haber | AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...