Tgrt Haber

Galatasaray ve Fenerbahçe genç gurbetçi için yarışıyor! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2023 18:07 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 18:08
Galatasaray ve Fenerbahçe genç gurbetçi için yarışıyor! 

Yaz transfer dönemi, dün sezonun son derbisinde karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe için yarış içinde geçecek. Transfer dönemine kısa bir süre kala ezeli ekipler Nürnberg'de forma giyen Türk forvet oyuncusu Can Uzun için Alman ekibiyle görüşmelere başladı. 

Kicker'da yer alan habere göre; Fenerbahçe​ ve Galatasaray​ ve AlmanyaBundesliga​ ekipleri 17 yaşındaki Can Uzun​'u transfer edebilmek için yarış halinde. 

Piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon Euro olarak gösterilen FC Nürnberg'li futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüpler, 17 yaşındaki genç yıldızı tecrübe kazanması amacıyla 1 yıllığına FC Nürnberg'de kiralık olarak bırakmayı da kabul etmiş durumda. 

15 MAÇTA 15 GOL, 5 ASİST

Bu sezon Bundesliga U19 Ligi'nde 15 maçta 15 gol atıp 5 de asist üreten Can Uzun, Nürnberg A Takımı'nda da 3 maçta toplam 75 dakika süre bularak profesyonelliğe de adım atmış oldu.

Santrfor ve forvet arkası mevkilerinde görev alabilen 1,86'lık Can Yılmaz Uzun, Türkiye U18 Milli Takımı'nda da 2 kez forma giydi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...