Tgrt Haber

Fenerbahçe el artırdı: Nicolas Dominguez ısrarı sürüyor

29 Temmuz 2023 14:10 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 14:11
Fenerbahçe el artırdı: Nicolas Dominguez ısrarı sürüyor

Orta sahada iki yönlü oynayabilecek oyuncu arayışlarını sürdüren ve Arjantinli Nicolas Dominguez ile ilgilenen Fenerbahçe, 25 yaşındaki oyuncu için kulübü Bologna’nın istediği rakama yaklaştı.

Hücum bölgesini Ryan Kent​, Dusan Tadic, Edin Dzekogibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, oyunu iki yönlü oynayabilecek orta saha istiyor.

Kartal’ın isteğine göre transferlerini şekillendiren sarı-lacivertli yönetim, deneyimli hocanın da onay verdiği Nicolas Dominguez ile ilgileniyor.

BOLOGNA 15 MİLYON EURO İSTİYOR

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Fenerbahçe​, Dominguez’in transferi için kulübü Bologna’nın istediği 15 milyon Euro’ya yakın bir teklifte bulundu.

Sarı-lacivertlilerin Arjantinli orta sahanın transferi için uzun bir süredir temasta bulunduğu kaydedilirken; İtalyan ekibin istediği 15 milyon Euro’ya yakın bir teklif yapıldığı aktarıldı.

31 MAÇTA 3 GOL, 2 ASİST

Geçen sezon Serie A’da Bologna formasıyla 31 maça çıkan Dominguez, 3 gol ve 2 asistlik gol katkısı sağladı.

Arjantin Milli Takımı ile dostluk maçları dahil 11 karşılaşmaya çıkan 25 yaşındaki orta saha, sahada kaldığı 181 dakikada 1 gol attı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...