Tgrt Haber

Milli futbolcuya Fenerbahçe kancası: Menajeri İstanbul'a geldi

13 Temmuz 2023 12:28 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 14:27
Milli futbolcuya Fenerbahçe kancası: Menajeri İstanbul'a geldi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen Mert Müldür’ü kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Milli futbolcunun menajeri Max Hagmayr, sarı-lacivertli yönetimle görüşme gerçekleştirmek üzere İstanbul’a geldi. Oyuncu tarafıyla anlaşma sağlayan Fenerbahçe cephesi Sassuolo ile görüşmelerde de aşama kaydetti.

Uzun süredir kupaya hasret olan ve bu sezon şampiyonluk parolasıyla kadro hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de hedef Sassuoloforması giyen Mert Müldür.

Sarı-lacivertliler, başta sağ bek olmak üzere savunmanın her yerinde oynayabilen milli futbolcuyu renklerine bağlamak için 24 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Hürriyet’te yer alan habere göre Mert Müldür’ün temsilcisi Max Hagmayr, sarı-lacivertli yönetimle görüşmek üzere İstanbul’a geldi.

Kanarya’nın Mert’e yıllık 1 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalatmak istediği belirtilirken; kulübü Sassuolo’ya da bonservis olarak 3 milyon Euro ödemeyi gözden çıkardığı bildirildi.

MERT İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre;Fenerbahçe​, Mert Müldür ile kontrat şartlarında anlaştı.

Fenerbahçe, Mert Müldür için Sassuolo’ya 2.5 milyon Euro resmi teklif yaptı. Sassuolo ile görüşmeler devam ediyor.

OYNADIĞI KULÜPLERDE İSTİKRAR GÖSTERDİ

Aktif piyasa değeri yaklaşık 4 milyon Euro olan Mert’in İtalyan ekip Sassuolo ile olan sözleşmesi 2024 Haziran’a kadar sürüyor.

Altyapısında yetiştiği Avusturya kulübü Rapid Wien’in tüm kademelerinde forma giyen milli futbolcu, halen 2019 yılının yaz transfer döneminde transfer olduğu Sassuolo’nun formasını giyiyor.

DİSİPLİNİYLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

Serie A’da Sassuolo’nun formasını 4 sezondur giyen 24 yaşındaki savunmacı, çıktığı 85 maçta 2 gol ve 5 asistlik gol katkısı da sağladı.

Milli futbolcunun, savunmacılarının sert kademeleriyle nam salan Serie A’da 85 maçta gördüğü 11 sarı karta karşın hiç kırmızı kartı bulunmuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...