Tgrt Haber

Fenerbahçe taraftarıyla buluşuyor! Jose Mourinho yönetiminde Kadıköy'de ilk maç

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
16 Temmuz 2024 10:30 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 10:39
Fenerbahçe taraftarıyla buluşuyor! Jose Mourinho yönetiminde Kadıköy'de ilk maç

Fenerbahçe ile Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, 18 Temmuz Perşembe günü dostluk maçında Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli taraftarlar, resmi maçlardan önce takımına moral için tribünleri dolduracak.

Jose Mourinho​ ile önce Topuk Yaylası Kampı, ardından 3 güçlü Avrupa takımı ile hazırlık maçı oynanan Avusturya​ Kampı gerçekleşmişti.

Sezon açılışı sonrası oynanan 4 hazırlık maçında Sarı-lacivertli ekip Petrolul’u 2-1 yenmiş, Admira Wacker’e 2-1 yenilmiş, Hajduk Split ile 1-1 berabere kalmıştı. Kanarya, Avusturya’daki son hazırlık maçında ise Fransıız ekibi Strasbourg’u 4-0’la geçmişti.

SON PROVA HULL CİTY​'YE KARŞI

İstanbul’a dönen Fenerbahçe​, 18 Temmuz Perşembe günü Kadıköy’de taraftarı ile buluşacak.

Portekizli teknik adam, Lugano maçı öncesi kafasında şekillendirdiği 11’i Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship’i 70 puanla 7. sırada bitiren Hull City karşısında deneyecek.

Fenerbahçe taraftarıyla buluşuyor! Jose Mourinho yönetiminde Kadıköy'de ilk maç - 1. Resim

KADIKÖY'DE İLK BULUŞMA

Sarı-lacivertli taraftarlar, sezon başından bu yana henüz Kadıköy Ülker Stadı’nda izlemediği takımları ile Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turları ve Süper Lig maçları öncesi hem özlem giderecek hem de Mourinho ve takıma desteklerini gösterecek.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...