Tgrt Haber

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Serdar Dursun'un yeni takımı belli oluyor

18 Ağustos 2023 13:45 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 13:57
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Serdar Dursun'un yeni takımı belli oluyor

Fenerbahçe'de yeni sezon planlamasında yer almayan Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcuya İstanbul ekibi talip oldu. İşte detaylar...

İki yıldır Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun'un sarı-lacivertliler takımdaki macerası sona eriyor. Edin Dzeko ve Umut Nayir transferleri sonrası gözden düşen Serdar Dursun'un Süper Lig'de yer alan bir takıma transfer olması bekleniyor.

13. AYRILIK SERDAR DURSUN

Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Joao Pedro, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin ve Çağtay Kurukalıp ile vedalaşan Fenerbahçe'de 13. ayrılık Serdar Dursun'la yaşanabilir.

FATİH KARAGÜMRÜK İLE FENERBAHÇE ANLAŞTI

NTV Spor'un haberine göre; Bir süredir Alman ekiplerinin radarında olan Serdar Dursun için son olarak Fatih Karagümrük devreye girdi.

İstanbul ekibi, Fenerbahçe ile anlaşırken transfer için tecrübeli forvetin kararı bekleniyor.

2021-22 sezonunda takımın en skorer ismi olan Serdar Dursun, Jorge Jesus'un görevde olduğu 2022-23 sezonunda hamle oyuncusu olarak kullanılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...