Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Enner Valencia sevinci: Beşiktaş derbisinde oynayabilecek mi?

29 Mart 2023 21:26 - Güncelleme : 29 Mart 2023 21:34
Fenerbahçe'de Enner Valencia sevinci: Beşiktaş derbisinde oynayabilecek mi?

Fenerbahçe'de bugün yapılan son idmanda Beşiktaş derbisinde sahada olup olamayacağı merak edilen Enner Valencia da yer aldı.

Spor Toto Süper Lig​'in 27. haftasında pazar günü Beşiktaş​'ı Kadıköy'de konuk edecek olan Fenerbahçe​, derbi​ maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda core çalışmalarıyla başladı.  Sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarının yapıldığı antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

ENNER VALENCİA​ GERİ DÖNDÜ!

Fenerbahçe sosyal medya hesabından paylaştığı Enner Valencia fotoğrafını "Geri döndü" ifadesiyle paylaştı. Sakatlığı nedeniyle pazar günü oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Ekvadorlu oyuncu, derbi öncesi takımla çalışmalara katıldı. Bu haber taraftarları bir hayli sevindirdi.

Yıldız golcünün derbi maçın kadrosunda yer alması beklenirken ne kadar süre alacağı Jorge Jesus'un kararına kalacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...