Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Samatta gelişmesi! İsmail Kartal sonrası kalıyor mu?

01 Temmuz 2023 10:52 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 11:03
Fenerbahçe'de Samatta gelişmesi! İsmail Kartal sonrası kalıyor mu?

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın göreve gelişiyle kiralıktan dönen Samatta'nın  takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu! Durum böyleyken Tanzanyalı oyuncu hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe​'de İsmail Kartal​'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından kadro planlamasına ilişkin adımlar merak konusu oldu. Daha önce Ryan Kent​ ve Edin Dzeko​'yu kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, bir yandan da yeni sezonda düşünülmeyen isimleri elden çıkarma çabasında. Bu isimlerin başında da kiralık sözleşmesi biten Mbwana Samatta geliyor.

KOMŞU'DAN TALİBİ VAR

Fenerbahçe'nin 2021 yılında Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Tanzanyalı santrfor, performansıyla taraftara saç baş yoldurmuş, sonraki sezonlarda sırasıyla Belçika ekipleri Royal Antwerp ve Genk'e kiralanmıştı. Sezon bitimiyle takıma geri dönmeye hazırlanan Samatta taraftarı kaygılandırırken tecrübeli oyuncu için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Yunanistan'dan SDNA'da geçen habere göre, PAOK, Samatta'yı transfer etmek için harekete geçti. Haberde Yunan ekibinin Samatta'yı bir numaralı transfer hedefi olarak gördüğü yazıldı. Fenerbahçe yönetiminin  sözleşmesi gelecek sezon sona erecek  31 yaşındaki forvete yönelik bu ilgiye nasıl karşılık vereceği ise merak konusu oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...