Tgrt Haber

Fenerbahçe'den 2 transfer daha: 6 numara ve kanat tamam!

09 Ağustos 2023 15:59 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 16:17
Fenerbahçe'den 2 transfer daha: 6 numara ve kanat tamam!

İsmail Kartal'ın 6 numara talebi sonrası harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, Wilfred Ndidi ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, Karl Toko Ekambi için de gün sayıyor. İşte detaylar...

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe​ iki transferi daha bitirmeye hazırlanıyor... İsmail Kartal​'ın 6 numara transferi istemesinin ardından sarı-lacivertli yöneticeler bu yönde çalışmalarını sürdürürken, listenin ilk sıralarında yer alan Wilfred Ndidi ile anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe'den 2 transfer daha: 6 numara ve kanat tamam!

WILFRED NDİDİ TEKLİFİ KABUL ETTİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe, Wilfred Ndidi'ye 4 yıllık sözleşme teklif etti. 26 yaşındaki futbolcunun bu teklifi kabul ettiği belirtildi.

LEİCESTER'IN CEVABI BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin Leicester City'ye ise 8 milyon Euro'luk bonservis teklifi yaptığı öne sürülürken, İngiliz ekibinin bu rakamı kabul etmesi durumunda transferin resmiyete döküleceği ifade edildi.

Fenerbahçe'den 2 transfer daha: 6 numara ve kanat tamam!

KARL TOKO EKAMBİ DE İMZAYA GELİYOR

Fenerbahçe'nin Karl Toko Ekambi transferini de bitirmek üzere olduğu haber detayında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin hem oyuncu hem de Lyon ile el sıkıştığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Lyon ile 2.1 milyon Euro konusunda anlaştığı, oyuncuyu ise 2.5 milyon Euro maaşa ikna ettiği kaydedildi.

Habere göre; Kanarya, kanat oyuncusuyla 3 yıllık sözleşmeyi bu hafta imzalayacağı vurgulandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...