Tgrt Haber

Miguel Crespo'da işlem tamam: İmzayı atıyor

09 Ağustos 2023 09:57 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 10:09
Miguel Crespo'da işlem tamam: İmzayı atıyor

Orta saha ve kanat transferlerinde mutlu sona çok yaklaşan Fenerbahçe, iç transferde de hareketli saatler geçiriyor. Kanarya, Miguel Crespo'yu ikna etti. Sarı-lacivertlilerin Portekizli orta saha ile 2026'ya kadar geçerli yeni sözleşme imzalayacağı ifade edildi. İşte detaylar...

Yeni sezonun transfer​ çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe​, bir yandan da iç transferde imzaları bir bir attırıyor. Bu doğrultuda ayrılığı da gündemde olan Miguel Crespo​'da sıcak bir gelişme yaşandı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, Miguel Crespo ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. 600 bin Euro kazanan ve 1.7 milyon Euro talep eden 26 yaşındaki futbolcunun 1.4 milyon Euro'ya ikna edildiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Miguel Crespo ile kısa süre içinde 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı vurgulandı.

37 MAÇA ÇIKTI

Geride bıraktığımız sezonda 37 maça çıkan Miguel Crespo 3 gol, 4 asistlik skor katkısı vermişti.

Sarı-lacivertliler, Portekizli​ orta saha oyuncusunu 2021-22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...