Tgrt Haber

Fenerbahçe'den bir transfer hamlesi daha! Eski Galatasaraylı'ya kanca

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: A Spor
18 Temmuz 2023 17:12 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 17:44
Fenerbahçe'den bir transfer hamlesi daha! Eski Galatasaraylı'ya kanca

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Transferin flaş ekibi Fenerbahçe, Galatasaray'dan Marsilya'ya olaylı bir şekilde transfer olan Bartuğ Elmaz'a teklif götürdü. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig​'de yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe​'de bu doğrultuda yoğun bir transfer sezonu geçiriyor.  Sarı-Lacivertliler son olarak Fransa'nın Marsilya​ takımında forma giyen Bartuğ Yılmaz'ı gündemine aldı.

A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi, altyapısından yetiştiği Galatasaray​'dan olaylı şekilde ayrılarak Marsilya'nın yolunu tutan 20 yaşındaki ön libero ile büyük ölçüde anlaştı. Fransız basınında yer alan haberlerde de Marsilya'nın son antrenmanına katılmayan Bartuğ Elmaz'ın kulübünden ayrılacağı ifade edildi.

BARTUĞ ELMAZ KİMDİR?

Galatasaray altyapısında yetişen Bartuğ Elmaz, merkez orta saha ve ön libero pozisyonlarında görev yapıyor. 1.79 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanıyor. 2022-23 sezonun başında Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılıp Marsilya'ya giden Bartuğ, kariyerinde A takım seviyesinde toplam 3 resmi maça çıktı.

Kaynak: A Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...