Tgrt Haber

Wilfried Zaha transferinde son viraj: İngiliz golcünün önünde iki seçenek var

18 Temmuz 2023 15:49 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 15:49
Wilfried Zaha transferinde son viraj: İngiliz golcünün önünde iki seçenek var

Sarı-lacivertli renklere bağlamak için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da dahil olduğu Wilfried Zaha transferinde Suudi Arabistan ekibi Al-Ettifaq, masadan çekildi. İngiliz futbolcunun önünde Fenerbahçe ve Crystal Palace olmak üzere iki seçenek kaldı.

Hücum hattını Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent ile dolduran ve sırasıyla bu futbolculara 9, 10, 11 numaralı formaları veren Fenerbahçe’de hücum hattına beklenen son isim Wilfried Zaha​.

Kariyeri boyunca İngiltere dışında forma giymeyen Zaha’nın transferiyle ilgili Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç’un da devrede olduğu iddia edilirken, İngiliz golcünün transferinde önemli bir gelişme yaşandı.

ARAP KULÜBÜ TRANSFERDEN ÇEKİLDİ

Sky Sports’un aktardığı habere göre Suudi Arabistan ekibi Al-Ettifaq, Wilfried Zaha transferinden çekildi ve oyuncunun önünde Fenerbahçe ve Crystal Palace’ın teklifleri kaldı.

KISA SÜREDE KARARINI VERECEK

Son olarak Crystal Palace’ta oynayan ve sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki yıldızın kararını oldukça kısa bir süre içerisinde ileterek seçtiği kulüp ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

27 MAÇTA 7 GOL, 2 ASİST

Crystal Palace​ ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest kalan Zaha, geçen sezon Premier Lig’de takımının formasıyla çıktığı 27 maçta 7 gol ve 2 asist ile 9 gole direkt katkı sağladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...