Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder harekatı

25 Temmuz 2023 13:23 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 13:41
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder harekatı

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, Ryan Kent ve Dusan Tadic ile solu sağlama alarak gözünü sağ kanata çevirdi. Sarı-lacivertliler, milli futbolcu Cengiz Ünder'i gündemine aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da hız verdi. Kanarya, Cengiz Ünder'le ilgileniyor.

NTV Spor'un haberine göre; Marsilya ile ilk teması kuran yönetim, kısa süre içinde resmi teklifini iletecek.

Watford'dan İsmaila Sarr'ı kadrosuna katan Marsilya, Cengiz Ünder'e tatmin edici bir teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak bakıyor.

Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor​'un, Cengiz Ünder'i yeni sezonda kadroda düşünmediği daha önce basına yansımıştı.

Cengiz'in güncel piyasa değeri 20 milyon Euro civarında...

LİSTEDE TRAORE VE EKAMBİ DE VAR

Fenerbahçe'nin listesinde Adama Traore ve Karl Toko Ekambi de yer alıyor.

Fenerbahçe, transfer döneminde daha önce Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna katmıştı.

Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 46 maçta süre alan Cengiz Ünder, 5 gol ve 6 asist kaydetti.

CENGİZ ÜNDER'DEN TRANSFER SÖZLERİ

Gazeteci Ayhan Şensoy, transfer iddialarına dair Cengiz Ünder'den aldığı bilgiyi paylaştı.

Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder, Fenerbahçe'nin transfer girişimi sonrası, "Bazı teklifler var. Görüşmeleri menajerim yürütüyor. Şu an takımımla yeni sezona hazırlanıyoruz. Bir şey söylemem doğru olmaz..." ifadelerini kullandı.

DZEKO İLE YENİDEN BULUŞACAK

Süper Lig'deki ilk sezonunda etkileyici bir performans sergileyen milli oyuncu, 2017 yaz transfer döneminde 15 milyon Euro karşılığında Roma'ya gitmişti.

Daha sonra kiralık olarak Leicester City formasını da terleten Cengiz, 2021 yılında kiralık geldiği Marsilya'ya 2022'de bonservisiyle katıldı.

Fransız ekibi bu transfer için Roma'ya 8.4 milyon Euro ödedi.

Roma'da Edin Dzeko ile beraber oynayan Cengiz, Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda Boşnak golcüyle yeniden bir araya gelecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...