Tgrt Haber

Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi: Jorginho teması!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TRT Spor
04 Ağustos 2023 21:09 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 21:09
Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi: Jorginho teması!

Orta sahasını yıldız bir isimle güçlendirerek sezon başlangıcı yapmak istediği bilinen Fenerbahçe'nin, Arsenal'de forma giyen Jorginho için kulübüyle temasa geçtiği iddia edildi.

Geçen sezon Galatasaray'ın ardında 2. sırada bitirdiği Süper Lig​'e bu sezon farklı bir başlangıç yapmak için kadrosunu önemli ölçüde yenileyen ve yıldız isimlerle takviye eden Fenerbahçe​ ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

TRT Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Arsenal​ forması giyen Jorginho'nun durumuyla ilgili kulübüne resmi sorgu mektubu gönderdi. Sarı-lacivertlilerin, Brezilya asıllı İtalyan yıldızın şartlarını sorduğu öğrenildi.

Kadrosunda gençleşmeye giden İngiliz devinin yeni sezon kadro planlamasında yer almayan 31 yaşındaki yıldız, bu yaz takımdan ayrılmak istediğini 'Topçular'ın yönetimine bildirdi.

PİYASA DEĞERİ 25 MİLYON EURO

Geçen sezon devre arasında Chelsea’den 11.3 milyon Euro bedelle Arsenal’e transfer​ olan Jorginho, Arsenal formasıyla çıktığı 16 maçta 1 asistle oynadı.

31 yaşındaki yıldız futbolcunun Transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri ise 25 milyon Euro civarında.

Kaynak: TRT Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...