Tgrt Haber

Dusan Tadic'ten Beşiktaş itirafı; Orkun Kökçü açıklaması

29 Temmuz 2023 17:34 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 17:35
Dusan Tadic'ten Beşiktaş itirafı; Orkun Kökçü açıklaması

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ın elinden adeta ‘kaptığı’ yıldız oyuncusu Dusan Tadic, Hollanda Ligi’nde milli futbolcu Orkun Kökçü ile Ramazan ayında yaşadığı tartışmadan; siyah-beyaz yerine sarı-lacivert tercihine değin önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, geçen sezon Hollanda Eredivisie’de milli futbolcu Orkun Kökçü ile Ramazan ayında yaşadığı tartışmaya ilişkin açıklamada bulundu.

Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’na açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki futbolcu, şöyle konuştu:

"TOSIC BENİ BEŞİKTAŞ​ İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞTI"

“Başkan Ali Koç’la görüştük. Fenerbahçe’nin bana yaklaşımı çok iyiydi, güzeldi. Bana Fenerbahçe’den ve muhteşem projelerinden bahsettiler.

Dusko Tosic’le (Beşiktaş’ın eski futbolcusu) muhteşem bir arkadaşlığımız var. Tosic, Beşiktaş’a transfer olmama için beni ikna etmeye çalıştı. Ben her zaman arkadaşlarıma karşı dürüst olmuşumdur. Fenerbahçe’nin bana anlattığı harika projeden ona da bahsettim. Tüm takımlara saygı duyuyorum ama Fenerbahçe’nin teklifi bana kendimi iyi hissettirdi.

"FENERBAHÇE TERCİHİMDE DZEKO ETKİLİ OLDU"

Fenerbahçe’ye transferimde Dzeko’nun burada olması çok etkili oldu. Onun buraya geldiğini duyunca kendisiyle Fenerbahçe’de çalışma fikri beni heyecanlandırdı. Fenerbahçe’nin transferleri de nasıl bir gelecek inşa etmek istediklerini göz önüne seriyordu. Dzeko ve benim buraya gelmemiz, bizden sonra yapılan transferleri de etkilemiştir diye düşünüyorum.”

ORKUN KÖKÇÜ AÇIKLAMASI

Sırp yıldız, Ajax’ta oynarken Feyenoord’lu milli futbolcu Orkun Kökçü ile yaşadığı tartışmaya da açıklık getirdi. Kendisine Ramazan ayında saha içerisinde oruç açan Orkun Kökçü ile yaşadığı tartışmanın sorulması üzerine Tadic, şöyle yanıt verdi:

“Tartışmanın, Orkun’un oruçlu olmasıyla bir alakası yoktu. Orkun’la aramızda ikili mücadele oldu ve Orkun yere düştü. Sonra kalkıp yanıma geldi; karşı karşıya geldik. Sahada normal karşılanabilecek bir tartışma yaşadık ve ona ‘Çimin tadı nasıldı?’ diye sordum.

"ORKUN'A 'DAHA ÇOK FITNESS YAPMALISIN' DEDİM"

Orkun’a ‘Daha çok fitness yapmalısın’ dedim. Konu tamamen bundan ibaretti. Kendisi de maçtan sonra bunun önemli bir konu olmadığını söyledi ama insanlar maalesef olmayan şeyleri yaratıyorlar. Ben her dine saygılıyım.  Öte yandan Orkun harika bir oyuncu, onun için en iyisini diliyorum. Bir sonraki maçta omuz omuza mücadelede belki o da beni yere düşürür ama biraz zor.”

"PAZUBANDI KARARI KULÜBE AİTTİ"

Kendisine 6 Şubat deprem felaketinin ardından özel hazırlanan kaptanlık pazubandını çıkmama sebebinin sorulması üzerine ise Tadic, “Ne giyeceğimize karar veren kulüptür. Çarşamba günü oynadığımız maçta biz bu bandı taktık ama kimse bundan bahsetmiyor. O maçın ardından hafta sonu oynanan maçta takılmadı çünkü bu bandı yalnızca bir kez takma kararı alınmıştı. Biz bu depremle ilgili destek mesajı vermek için tişört de giydik” yanıtını verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...