Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Oosterwolde'den!

19 Mart 2023 21:10 - Güncelleme : 19 Mart 2023 23:58
Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Oosterwolde'den!

Fenerbahçe'de sakatlık haberleri artıyor. Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de devre arası transferi Jayden Oosterwolde sakatlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe​ karşılaşmayı 3-1 kazanırken, maç sırasındaki sakatlık haberi tatları kaçırdı. Devre arası transfer döneminde Parma'dan 6 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye katılan Jayden Oosterwolde sakatlandı.

Maça ilk 11'de başlayan Belçikalı sol bek karşılaşmanın 17. dakikasında yerde kaldı ve karşılaşmaya devam edemeyerek yerini Bright Osayi-Samuel​'e bıraktı. 

SOL BEKTE SAKATLIK KRİZİ

Sevilla karşısında Lincoln Henrique​'nin sakatlanmasının ardından forma şansı bulmaya başlayan sarı lacivertlilerin yeni transferinin ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı bilinmiyor. Olası bir maç kaçırma durumunda ise Jorge Jesus'un elinde sınırlı opsiyon bulunuyor. Bu maçta sakatlık sonrası oyuna dahil olan Bright Osayi-Samuel'in sağ beke geçerek sol bekte Ferdi'nin görev alması bekleniyor. 

EMRE MOR​ DA SAKATLANDI!

Fenerbahçe'nin 3. golünü atan Emre Mor da maçın son dakikalarında sakatlanarak sedyeyle kenara geldi. İki oyununcunun durumuna ilişkin bir açıklama yapılmazken sahalardan ne kadar uzak kalacakları yarın belli olacak.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...