Tgrt Haber

Fenerbahçe’ye Dominik Livakovic transferinde Real Madrid engeli

10 Ağustos 2023 18:17 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 18:17
Fenerbahçe’ye Dominik Livakovic transferinde Real Madrid engeli

Hırvatistan Milli Takımı ve Dinamo Zagreb’in başarılı kalecisi Dominik Livakovic’i kadrosuna katmak için transfer sezonunun başından beri çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’ye İspanya’dan kötü haber geldi. As kalecisi Thibaut Courtois’nın sakatlanması üzerine Real Madrid’in, Dominik Livakovic’i transfer listesine aldığı iddia edildi.

Bu sene yarışacağı üç kulvarda da parolasını ‘mutlak başarı’ olarak çizen Fenerbahçe’de kaleci transferi, Mayıs ayından beri gündemdeydi. Sarı-lacivertliler, listenin ilk sırasına ise 28 yaşındaki Hırvat kaleci Dominik Livakovic’in adını yazdı.

COURTOIS HARİCİNDE TEK KALECİ LUNIN

İspanyol basınından Marca’nın haberine göre Real Madrid​, Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois’nın bugün antrenmanda yaşadığı sakatlığın ciddi olduğunun anlaşılmasıyla kaleci arayışlarına başladı. Kadrosunda kaleci olarak Courtois hariç yalnızca Ukraynalı Andriy Lunin bulunan İspanyol devi, gelişen özel durum neticesinde listesinin ilk sırasına Fenerbahçe’nin de talip olduğu Dominik Livakovic’i aldı.

BELÇİKALI ELDİVEN SEZONU KAPATABİLİR

Öte yandan Real Madrid Kulübü, antrenmanda sakatlanan Courtois’nın sol diz ön çapraz bağlarının koptuğunu açıkladı. Ameliyat edileceği belirtilen 31 yaşındaki kalecinin sezonu kapatma ihtimali bulunduğu ifade edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...