Tgrt Haber

Futbolseverlere müjde: Galatasaray-Manchester United maçını 8 kanal şifresiz yayınlayacak

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2023 11:58 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 12:00
Futbolseverlere müjde: Galatasaray-Manchester United maçını 8 kanal şifresiz yayınlayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki beşinci maçında İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek. Zorlu mücadeleyi tam 8 kanal şifresiz yayınlayacak. Peki Galatasaray-Manchester United maçı hangi kanalda? İşte kritik maçı canlı yayınlayacak televizyon kanallarının listesi...

Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, A Grubu'ndaki beşinci maçında bu akşam sahasında Mahchester United'ı konuk edecek. Sarı kırmızılılar, ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup ettiği rakibinin karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak. 

Galatasaray ile Manchester United arasında oynanacak zorlu maçın hangi kanalda olduğu merak ediliyor. Kritik karşılaşmaya saatler kala futbolseverlere müjdeli haber geldi. Müsabakayı 8 kanal şifresiz olarak yayınlayacak. İşte ayrıntılar...

Kopenhag beraberliğinin ardından deplasmanda Manchester United galibiyetiyle gruptan çıkma konusunda iddialı konuma gelen Galatasaray, futbol otoriteleri tarafından takdir edildiği Bayern Münih maçlarında harika oyuna rağmen puan çıkaramadı. Averajla grupta üçüncü sırada bulunan sarı kırmızılılar, son iki maçta maksimum puanı toplayarak Devler Ligi'nde yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Okan Buruk'un öğrencileri, Manchester United'ı devirip son maça avantajlı halde çıkmayı planlıyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Galatasaray'da savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek. Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yapılan Corendon Alanyaspor müsabakasında sakatlanan ve sol üst arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edilen Kolombiyalı stoper, takımdaki yerini alamayacak.

Kırmızı Şetyanlar'da ise kırmızı kart cezalısı Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.

Sakatlığı bulunan Antony veRasmus Hojlund'un ise oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

  • GALATASARAY: Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Kaan, Zaha-Mertens-Kerem, Icardi.
  • MANCHESTER UNITED: Onana, Dalot-Lindelöf-Maguire-Shaw, Amrabat-McTominay, Garnacho-Bruno Fernandes-Antony, Hojlund.

Futbolseverlere müjde: Galatasaray-Manchester United maçını 8 kanal şifresiz yayınlayacak

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

A grubunda Bayern Münih 12 puanda ve gruptan lider çıkmayı garantiledi. İkinci Kopenhag ve 3. Galatasaray'ın 4'er puanı bulunurken, son sıradaki Manchester United'ın puanı 3.

Sarı-kırmızılı ekip, bu akşamki karşılaşmayı kazanması durumunda Avrupa'da yoluna devam etmeyi garantileyecek. Galatasaray, taraftarı önünde Manchhester United'ı mağlup etmesi halinde puanını 7'ye çıkaracak ve son hafta öncesinde rakibiyle 4 puan fark yakalayacak. "Cimbom" son hafta sonuçlarına göre en kötü ihtimalde UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

2 PUAN DA YETEBİLİR, 6 PUAN DA GEREKEBİLİR

Ancak gruptan çıkmak için farklı kombinasyonlar devreye girecek. Zira sarı kırmızılılara gruptan çıkmak için 2 puan da yetebilir, 6 puan da gerekebilir.

Galatasaray bu akşam Manchester United'ı ve son maçında deplasmanda Kopenhag'ı yenmesi halinde diğer maçların sonuçlarına bakmadan adını son 16 turuna yazdıracak.

Galatasaray bu akşam kazanır, Kopenhag da Bayern Münih karşısında puan kaybederse Cimbom'a Danimarka deplasmanında üst tur için 1 puan bile yetecek.

Eğer sarı kırmızılılar bu akşam Manchester United'a kaybederse, son hafta Kopenhag'ı yenmek zorunda kalacak ve United'ın da Bayern Münih'e yenilmesini bekleyecek.

ASLAN'IN KOZU ICARDI VE ZAHA

Sarı-kırmızılı takımda skoru değiştirmeye en yakın oyuncular Mauro Icardi ile Wilfried Zaha olacak.

2023 takvim yılında 35 kez fileleri havalandırarak takımının başarılarında başrolü oynayan Icardi, RAMS Park'ta da takımının en önemli gol ayağı olacak. İngiltere'deki ilk maçta da fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, bu sezon Süper Lig'de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 gol kaydetti.

Galatasaray'ın son 3 Süper Lig maçında 4 kez fileleri havalandıran Zaha ise resmi müsabakalarda toplam 6 gole ulaştı. İngiltere'de uzun süre forma giyen Zaha, Manchester United'a rakip olduğu son beş resmi maçta 4 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Fildişi Sahilli yıldız, Old Trafford Stadı'nda yapılan ilk maçta da gol sevinci yaşayarak takımının galibiyetine katkı verdi.

Wilfried Zaha Galatasaray'ın en önemli gol silahlarından biri olacak.
Wilfried Zaha Galatasaray'ın en önemli gol silahlarından biri olacak.

İNGİLİZLERİ 'CEHENNEM' BEKLİYOR

Galatarasay-Manchester United müsabakasını 50 binin üzerinde taraftarın izleyeceği bildirildi. Bu sezon iç saha maçlarında 40 bin seyircinin altına düşmeyen sarı-kırmızılıların, kritik Manchester United müsabakasında da en önemli kozlarından biri taraftarı olacak.

GALATASARAY-MANCHESTER UNITED MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Müsabakada İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Raul Cabanero ile Inigo Prieto üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak.

Kritik maç, Türkiye'de Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran Exxen TV'de naklen yayınlanacak.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Manchester United maçı dünyada da yakından takip edilecek. Kritik mücadele tam 8 ülkede şifresiz olarak yayınlanacak. İşte Galatasaray-Manchester United maçını şifresiz yayınlayacak kanalların listesi...

  • Azerbaycan: CBC Sports
  • Belçika: Proximus Pickx
  • Brezilya: HBO Max
  • Danimarka: Viaplay Denmark
  • İtalya: Mediaset Infinity
  • İsveç: TV4 Play
  • İsviçre: Blue Sport
  • Amerika Birleşik Devletleri: Paramount+, ViX

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...