Tgrt Haber

Manchester United'ın yıldızını Galatasaray korkusu sardı! "Çok güçlü oynuyorlar"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Kasım 2023 18:01 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 18:48
Manchester United'ın yıldızını Galatasaray korkusu sardı! "Çok güçlü oynuyorlar"

İngiltere Premier Lig'de deplasmanda Everton'ı 3-0 mağlup eden Manchester United'da maçın ardından konuşan Portekizli yıldız futbolcu Bruno Fernandes, Galatasaray karşılaşması öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Manchester United​'ın Premier Lig​'de Everton​'ı deplasmanda 3-0 yendiği maçın ardından takımın Portekizli yıldız 10 numarasıw Bruno Fernandes​ açıklamalarda bulundu.

GARNACHO'DAN HARİKA GOL!

Manchester United​, 3. dakikada Alejandro Garnacho, 56. dakikada penaltıda Marcus Rashford ve 75. dakikada Anthony Martial'ın golleriyle kazanmayı bildi.

Alejandro Garnacho'nun gelen yüksek topa penaltı noktasının solundan yaptığı harika bir röveşata vuruşuyla attığı gol sosyal medyada gündem oldu.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1728815388799221938

BRUNO FERNANDES: "GALATASARAY ÇOK GÜÇLÜ OYNUYOR"

Manchester United'ın Everton​'ı deplasmanda 3-0 yendiği maçın ardından takımın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes açıklamalarda bulundu. 

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Galatasaray​ maçına değinen Fernandes, "Galatasaray​ deplasmanındaki maçın ne kadar önemli ve ne kadar kritik olduğunu biliyoruz. Harika bir atmosferde, harika bir futbol maçı olacak. Galatasaray​ gerçekten çok güçlü bir futbol oynuyor. Atmosferin çok zor olacağını biliyoruz ama hazırlıklı olacağız." ifadelerini kullandı.

"KAZANMAYA İHTİYACIMIZ VAR"

Grubun kaderini yakından ilgilendiren maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Portekizli yıldız, "Galatasaray​'ı yenmeye ve 3 puan almaya ihtiyacımız var. Bayern ile oynayacağımız maçın final olabilmesi için İstanbul'da elimizden gelenin en iyisini yapmalı ve kazanmalıyız." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...