Tgrt Haber

Galatasaray derbisi sonrası "Lig şaibeli" diyen İsmail Yüksek'in cezası belli oldu

14 Haziran 2023 08:05 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 08:09
Galatasaray derbisi sonrası "Lig şaibeli" diyen İsmail Yüksek'in cezası belli oldu

İsmail Yüksek'in "Şaibelerle dolu bir sezon oldu" sözleri PFDK tarafından cezalandırıldı. İsmail Yüksek'e 104 bin TL para cezası verildi.

Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu İsmail Yüksek, Galatasaray derbisi öncesi sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk edilmişti.

İsmail Yüksek dev maç öncesi, "Şaibelerle dolu bir sezon oldu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu kendimce düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

PARA CEZASI VERİLDİ!

PFDK​, 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili kararını verdi. Karara göre; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu​, İsmail Yüksek'e 104 bin TL para cezası verdiğini duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu İSMAİL YÜKSEK ’in, 04.06.2023 tarihinde resmi yayıncı kuruluşa yapmış olduğu açıklamalarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/2. ve 35/4. maddesi uyarınca 104.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...