Tgrt Haber

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması! 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sports Digitale
13 Haziran 2023 15:10 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 15:19
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması! 

Jorge Jesus ile yollarını ayırdan Fenerbahçe'de teknik direktörlük için adı geçen Seren Yalçın, konuya ilişkin sessizliğini bozdu!

Fenerbahçe​'de sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Teknik Direktör Jorge Jesus​'un yerine arayışlar sürerken öne çıkan isimlerden biri de Sergen Yalçın​ olmuştu. Son olarak Beşiktaş​'ı çalıştıran tecrübeli futbol adamı, söylentilere ilişkin suskunluğunu bozarken çarpıcı sözler sarf etti.

"OTURUR KONUŞURUZ"

Sports Digitale Youtube kanalının haberineö göre Yalçın yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe için Yalçın'ın yanı sıra Abdullah Avcı, Vincenzo Montella ve Mircea Lucescu gibi teknik adamların ismi de spor basınında zikrediliyor. Buna karşın sosyal medyada yorum yapan taraftarların büyük çoğunluğu Yalçın'ın göreve getirilmesinin daha isabetli bir karar olacağı görüşünde.

BEŞİKTAŞ'A ÇİFTE ZAFER YAŞATMIŞTI

Sergen Yalçın son olarak çalıştırdığı Beşiktaş'ta 29 Ocak 2020'de göreve getirilmişti. Siyah-Beyazlı ekipte toplamda 82 resmi maça çıkan Yalçın, bu maçlarda 46 galibiyet 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet elde etmişti.

50 yaşındaki teknik adam, siyah beyazlı ekip ile ilk sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşarken, ertesi sezon takımın kötü gidişatı üzerine aralık ayında görevinden istifa etmişti. 

Kaynak: Sports Digitale

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...