Tgrt Haber

Ryan Kent'in Fenerbahçe'den kazanacağı ücret belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
13 Haziran 2023 09:13 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 09:30
Ryan Kent'in Fenerbahçe'den kazanacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe, İskoç ekibi Rangers ile sözleşmesi sona eren kanat oyuncusu Ryan Kent'i kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacak olan 26 yaşındaki futbolcunun kazanacağı ücret de belli oldu.

Bu sezon şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe​, gelecek sezon Türkiye'de tüm kupaları kazanmak ve Avrupa'da başarılı olmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası​ zaferinin ardından dün ilk transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler, uzun süredir gündeminde olan ve İskoç ekibi Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent​'i kadrosuna kattı.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Kent ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı, resmi sözleşmenin oyuncunun sezon başı kampı için Türkiye'ye geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacağı ifade edildi.

MAAŞI BELLİ OLDU

Fenerbahçe'ye bedavaya gelen İngiliz yıldızın,sarı-lacivertlilerden kazanacağı ücret belli oldu. Fanatik'in haberine göre; 26 yaşındaki Ryan Kent, bonuslarla birlikte yıllık 2 milyon Euro civarında bir maaş verilecek.

218 MAÇTA 33 GOL, 56 ASİST

Eylül 2019'da Liverpool'dan 7.2 milyon Euro bonservisle Rangers'a transfer​ olan 26 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusunun sözleşmesi Haziran ayında sona erdi.

Liverpool altyapısında yetişen Kent, İskoçya Premier Ligi'nde geçirdiği 5 sezonda 218 maçta 33 gol ve 56 asistlik performans sergiledi.

PİYASA DEĞERİ 11 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan, geçtiğimiz sezon 44 resmi maçta 3 gol, 10 asistle oynayan 26 yaşındaki sol kanat, sağ kanat ve forvet arkasında da oynayabiliyor.

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...