Tgrt Haber

Galatasaray iç transferde gaza bastı: 7 isimle zamlı yeni sözleşme yapılacak!

09 Eylül 2024 11:15 - Güncelleme : 09 Eylül 2024 11:20
Galatasaray iç transferde gaza bastı: 7 isimle zamlı yeni sözleşme yapılacak!

Son olarak Victor Osimhen'i kadrosuna katarak büyük ses getiren Galatasaray, iç transferde de gaza bastı. Sarı-kırmızılılar, 7 yıldızının sözleşmesini maaşlarına düzenleme yaparak uzatmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Galatasaray​'da yönetim, transfer​ döneminin bitimine kısa süre kalan çalışmalarını sürdürürken bir yandan da iç transferde harekete geçmeye hazırlanıyor.

ESKİLERİN MAAŞLARI ARTIRILACAK

Cimbom, yeni transferlerin artırdığı maaş​ ortalaması nedeniyle eski oyuncuların ücretlerinde iyileştirmeye gidecek. 13 Eylül’de bitecek transfer​ döneminin ardından iç transfere yönelecek olan sarı-kırmızılılar, son dönemde takıma büyük katkı veren isimlerin mağduriyetini giderecek.

BARIŞ ALPER VE ABDÜLKERİM'E DEV ZAM!

Milliyet'te yer alan habere göre; Türkiye’de transferinin sona ereceği cuma gününe kadar takviye planları yapan sarı-kırmızılılarda gelecek hafta iyileştirmeler için görüşmeler başlayacak

İlk planda Barış Alper Yılmaz​ ve Abdülkerim Bardakcı gibi isimlerle masaya oturacak yönetim, bu oyuncuların ücretlerinde ciddi bir zam​ yapacak.

Galatasaray iç transferde gaza bastı: 7 isimle zamlı yeni sözleşme yapılacak! - 1. Resim

İKİ MİLLİ YILDIZA 70 MİLYON TL

Galatasaray​ yönetimi, takımda sürekli olarak oynayan Barış Alper ile Abdülkerim’in yıllık ücretlerini yaklaşık 70 milyon liraya çıkaracağı ifade edildi.

5 FUTBOLCUNUN DAHA MAAŞI ARTIRILACAK

Galatasaray’da yine Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu ve Yunus Akgün gibi isimlere de zam​ yapılarak yıllık ücretlerinin arttırılacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin bu hamleyle beraber özellikle yerli futbolcuların motivasyonlarını yukarı çekmeyi planladığı kaydedildi.

Kaynak: Skorer
Sonraki Haber Yükleniyor...