Tgrt Haber

Galatasaray-Manchester United maçına İspanyol hakem

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Kasım 2023 17:33 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 17:49
Galatasaray-Manchester United maçına İspanyol hakem

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci maçında evinde İngiliz devi Manchester United ile oynayacağı karşılaşmada İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez düdük çalacak.

UEFA Şampiyonlar LigiA Grubu​ beşinci maçında temsilcimiz Galatasaray​, 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.45'te Manchester United'ı konuk edecek.

Zorlu mücadeleyi İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Inigo Prieto yapacak. Guillermo Cuadra'nın dördüncü hakemlik görevini üsteleneceği müsabakada VAR koltuğunda Ricardo de Burgos, AVAR'da da Juan Martinez Munuera oturacak.

Son oynanan Bayern Münih maçında yaşanan hakem tartışmalarının ardından gruptan çıkma yolunda kritik öneme sahip olan mücadelede daha tecrübeli bir hakemin görevlendirilmesi bekleniyordu.

GRUPTAN ÇIKMAK İÇİN KRİTİK MAÇ

A Grubu​'nda 4 puanı bulunan Galatasaray​, üçüncü sırada yer alıyor. Cimbom'un maçı kazanması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlayacak ve en azından UEFA Avrupa Ligi biletini cebine koyacak.

39 yaşındaki Sanchez, daha önce 25 Mart'ta oynanan Ermenistan-Türkiye maçını yönetmişti. A Milli Takım, deplasmandan 2-1'lik galibiyetle dönmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...