Tgrt Haber

Galatasaray, Thomas Partey'i gözüne kestirdi (Galatasaray transfer haberleri)

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: The Sun
21 Ağustos 2023 13:16 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 13:23
Galatasaray, Thomas Partey'i gözüne kestirdi (Galatasaray transfer haberleri)

Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar yıldızını İngiliz ekibi Arsenal'da buldu.

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray​, orta sahaya takviye yapmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar gözünü Arsenal​'de forması giyen Thomas Partey'e çevirdi.

Cim Bom, yıldız oyuncuyu kadroya katmak için görüşmelerini sürdüğü iddiaları çıktı.

TEK İSTEYEN GALATASARAY DEĞİL

İngiliz basını The Sun'a göre; Arsenal forması giyen Ganalı orta saha için sarı-kırmızılılar teklifte bulundu.

Arsenal'e geçen 30 yaşındaki oyuncu için Galatasaray dışında Juventus​ ile Suudi Arabistan​ kulüpleri de masada olduğu iddia edildi.

ZAHA VE ZIYECH'E ÖZEL PROGRAM

Öte yandan Galatasaray'ın transferini tribünden duyurduğu Hakim Ziyech, gelir gelmez taraftarla bütünleşmişti. Faslı oyuncunun yapacağı katkıdan çok umutlu olan teknik direktör Okan Buruk, yıldızına özel antrenman programı hazırladı.

Ziyech'in eylül ayındaki milli ara dönüşü fiziksel açıdan yüzde 100 hazır hale gelmesi ve takıma katılması planlanıyor. Ayrıca Wilfried Zaha'yı da yavaş yavaş sahaya sürmek isteyen teknik heyet, iki haftada oyuncuyu hazırlayacak. Fildişili yıldız, bu plana göre maçlarda süre bulacak.

Kaynak: The Sun
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...