Tgrt Haber

İcardi transferinde milyonların izlediği videonun perde arkası ortaya çıktı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Türkiye gazetesi
20 Ağustos 2023 13:40 - Güncelleme : 20 Ağustos 2023 14:01
İcardi transferinde milyonların izlediği videonun perde arkası ortaya çıktı!

Attığı gollerle adını adeta Süper Lig tarihine yazdırmakla ilerleyen Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin transfer tanıtımındaki sürpriz şaşırttı. İcardi için çekilen video Twitter'da 14 milyon görüntülemeyi geçerek rekor bir izlenme seviyesine ulaştı. Söz konusu klipte oynayan Salih Gündoğdu o sürece dair yaşananları anlattı.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin transfer tanıtımı futbol dünyasında uzun süre gündem olarak jeneriklere geçmişti. İstanbul'da çekilen görüntülerde bağlamasıyla 'Aşkın Olayım' şarkısına farklı bir hava katan Salih Gündoğdu, o süreci Türkiye Gazetesi.com.tr'ye anlattı. Geçen sezon kiralık olarak gelen Arjantinli golcünün bu kez bonservisi alınarak 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.Trabzonspor maçında attığı 2 golle kendine hayran bırakan Icardi, 'Aşkın Olayım' şarkısını Rams Park'ta söyletmeye devam etti.

TANITIMI OLAY OLMUŞTU!

Galatasaray'ın Mauro Icardi'yi yeniden kadrosuna katması dünya gündeminde uzun süre gündem olmuştu. Öyle ki transfer tanıtımı için çekilen video Twitter'da 14 milyon görüntülemeyi geçerek rekor bir izlenme seviyesine ulaştı. İstanbul'da çekilen video da farklı müzik aletlerinin kullanılması taraftarların büyük beğenisini kazanmıştı. Klipte oynayan Salih Gündoğdu, bağlama ile 'Aşkın Olayım' şarkısına farklı bir hava katarak mest etmişti. Ankara'da yaşayan Gündoğdu, o sürece dair neler yaşandığını anlattı.

İcardi transferinde milyonların izlediği videonun perde arkası ortaya çıktı!

SALİH GÜNDOĞDU ANLATTI

Gündoğdu şunları kaydetti: "Galatasaray taraftarının beğenisini almak benim için gurur verici. Benim için karşılıksız bir sevgi. Bu anlamda katkımızı görmek her zaman mutlu ediyor. Icardi'nin transfer tanıtımında ekibimizle ortak yaptığımız bir çalışma var. Orada bütün entrümanları kullanamasak da kanun, keman, saksafon, piyanonun ardından bizim can alıcımız olan bağlamayı kullandık. O kısımda herkesin bağlamanın sesini duymaktan çok memnun olduğunu, duygulandığını ve etkilendiğini sosyal medyada gördük.  Tabi bu bizim kodlarımızda var. Sonuçta Anadolu coğrafyasında yaşıyoruz. Anadolu coğrafyasında sesine en aşina olduğumuz enstürman bağlamadır."

SEMİH KAYA DETAYI

Gündoğdu şöyle devam etti: "Sevgili Semih Kaya benim hem dostum hem kaptanım. Kendisiyle çok uzun zamandır arkadaşlığımız var ve bu çalışmalara vesile olduğunu ifade etmeliyim. Çok kıymetli bir insan. Dolaylı yoldan Semih'in etkisi var. Ben 6-7 ay önce Galatasaray'ın bir bestesini kanunla çalmıştım ve Semih Kaya beni Instagram'da paylaşmıştı. O dönem Galatasaray sayfaları da bunları yayınladı. Daha sonrasında Onur Eriş beni takibe aldı ve muhabbetimiz gelişti."

SACHA BOEY'IN ÇALDIĞI BAĞLAMADAKİ ETKİSİ 

Müzik direktörlüğü yaptığını belirten Gündoğdu, "Geçen sezon oynanan Ankaragücü deplasmanında ilk kez sohbet etme imkanımız olmuştu. O gün şampiyon olduğumuzda futbolcular Sergio Oliveira önderliğinde 'Freed From Desire' şarkısını söylemişti. Onur Eriş bana Fenerbahçe maçından önce fikirlerini söyledi. Derbinin olduğu gün Sacha Boey'in de olduğu videoda o şarkıyı tanıtıma uyarladık. Daha sonrasında Mauro Icardi'nin transfer tanıtımında müzik direktörlüğü yaptım. Ankara'dan İstanbul'a geldim. Klipteki bağlama ile Üsküdar'dan Karaköy'e vapurla geldim. Bağlamayı çalarken turistler yanıma gelip, ne olduğuna bakmak istedi. Ekibimizle beraber güzel bir çalışma oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...