Tgrt Haber

Hakim Ziyech transferi hastanede bitti! İşte transferin perde arkası...

21 Ağustos 2023 10:00 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 10:42
Hakim Ziyech transferi hastanede bitti! İşte transferin perde arkası...

Galatasaray, İngiliz devi Chelsea'den faslı yıldız Hakim Ziyech'i 1+1+1 yıllığına kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların transferi sadece Türkiye'de değil Avrupa ve dünyada da geniş yankı buldu. Bu transferin perde arkası da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray​, Chelsea​'den Hakim Ziyech​'i bedelsiz olarak kiraladı. Sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncuyla 1+1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

KAP'a bildirilen açıklamada oyuncuya bu yıl için 3.5 milyon Euro, sözleşmeye devam edilmesi halinde kalan 2 yıl için de 2.8 milyon Euro maaş ödeneceğini açıklandı.

ERDEN TİMUR​ HASTANELİK OLDU!

Sabah gazetesi, Galatasaray'ın Hakim Ziyech transferinde yaşananları aktardı.

Galatasaray'ın transferlerinde etkin rol oynayan Erden Timur yoğunluk nedeniyle hastanelik oldu. Timur, Hakim Ziyech  transferinin son prosedürlerini hastaneden yürüttü.

YAZIŞMALAR HASTANEDE YAPILDI

Erden Timur ve Galatasaraylı idareciler, Chelsea ile görüşmeleri hastanede yapılan yazışmalarla gerçekleştirdi.

Hakim Ziyech'in sakatlık ihtimaline karşı sarı-kırmızılılar, 1+1+1 yıllık teklif yaptı. İngiliz ekibi Galatasaray'ın bu isteğini kabul etti.

GALATASARAY'IN 3. FASLI OYUNCUSU

Ziyech, sarı-kırmızılıların tarihindeki 3. Faslı futbolcu oldu. Cimbom'da daha önce Nordin Amrabat ve Younes Belhanda forma giymişti.

"İZ BIRAKMAK İSTİYORUM"

Hakim Ziyech ilk açıklamalarını kulüp televizyonuna yaptı.

Faslı oyuncu, "Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'da oynayacağım için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Galatasaray'ın tarihinde başarılı olan diğer futbolcular gibi ben de iz bırakmak istiyorum. Kendime güveniyorum. Takım olarak başarılı olacağız. Buna inanıyorum." dedi.

TRANSFER​ TANITIMI DÜNYA BASININDA GÜNDEM OLDU

Faslı futbolcu, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarları ve yeni takım arkadaşlarını coşkuyla selamladı. Daha sonra sahaya inip üçlü çektiren Ziyech için organize edilen bu sıradışı tanıtım dünya medyasında büyük yankıya neden oldu.

Avrupa'nın önde gelen gazeteleri ve sosyal medyada Hakim Ziyech duyurusu beğeni topladı.

L’EQUİPE: TRANSFER TRİBÜNDE RESMİLEŞTİ 

Fransız L’Equipe gazetesi, “Galatasaray’ın Hakim Ziyech transferi, tribünlerde resmiyet kazandı” başlığıyla verdiği haberinde, Faslı oyuncunun Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı formayı giyerek tribünde taraftarlarla bütünleştiğini yazdı.

AS: TARAFTARA BÜYÜK SÜRPRİZ

İspanyol AS gazetesi, Galatasaray’ın, 2-0’lık Trabzonspor galibiyetini Ziyech şovuyla taçlandırdığını ifade ederken, Faslı yıldızın bir anda taraftarların karşısına çıkmasını ‘gecenin sürprizi’ olarak nitelendirdi.

NOS: İNANILMAZ GÖSTERİ

Ziyech’in bir süre Ajax forması giydiği Hollanda’dan Nos, Galatasaray’ın yeni transferi inanılmaz bir gösteriyle duyurduğunu yazdı.

OLE: GÖRKEMLİ BİR DUYURU 

Arjantin’de yayın yapan Ole, “Gerçekten görkemli bir duyuruydu” dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...