Tgrt Haber

Galatasaray transferde şov yapacak! Liverpool'un sambacısı Aslan oluyor

05 Mart 2023 11:53 - Güncelleme : 05 Mart 2023 20:10
Galatasaray transferde şov yapacak! Liverpool'un sambacısı Aslan oluyor

Liverpool'da bir süredir gözden düşen ve sezon sonu bitecek olan sözleşmesi uzatılmayacak olan Brezilyalı golcü Roberto Firmino için Galatasaray düğmeye bastı. Sambacıyı kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılar, oyuncunun menajeriyle yapılacak görüşmenin ardından transfere nokta koymayı hedefliyor.

Ara transfer döneminde kadrosunu Nicolo Zaniolo, Kaan Ayhan​ ve Sam Adekugbe gibi isimlerle güçlendiren Galatarasay yeni sezonun planlarını yapmaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim rotasını Liverpool​'un Brezilyalı forveti Roberto Firmino​'ya çevirdi.

The Athletic'te yer alan habere göre; Premier Lig ekibi sözleşmesi sezon sonu bitecek Firmino ile yola devam etmeme kararı aldı. Darwin Nunez ve Cody Gakpo gibi isimlerin gerisinde kalan tecrübeli forvetin forma şansı azalması nedeniyle takımdan gönderileceği belirtildi.

SARI KIRMIZILILAR DEVREDE

Yaz transfer döneminde Liverpool ile sözleşmesi bitecek 31 yaşındaki oyuncu için bir süredir temas halinde olan Galatasaray​ yönetimi, oyuncunun İngiliz ekibinden ayrılmasının kesinleşmesinden sonra elini hızlı tutmak için harekete geçti.

'GALATASARAY'IN TEKLİFİ ÇOK İYİ'

İngiliz basınında yer alan haberde transferle ilgili şu ifadelere yer verdi:

"31 yaşındaki Firmino'nun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Yeni bir sözleşmeye imza atmayacak ve bedelsiz olarak ayrılacak. Nunez ve Gakpo'nun arkasında kaldığı için ayrılık kararı aldığı belirtiliyor. Süper Lig devi Galatasaray ise Firmino'nun durumunu sorguluyor. Ancak Inter ile Juventus'un da Firmino ile sözleşme imzalamak istedikleri iddia ediliyor. Fakat Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde oynaması pek mümkün değil. Firmino bir karar verecek ve önünde uzun bir zaman var. Galatasaray'a transfer olup kariyerini orada sürdürmeyi tercih edebilir. Sonuçta Süper Lig en iyi liglerden biri konumunda ve teklif edilen ücret oldukça iyi."

ÖNCELİKLİ HEDEF BONSERVİSSİZ TRANSFER

Galatasaray, Avrupa'nın önemli kulüplerinin talibi olduğu Firmino için şimdiden anlaşmayı planlıyor.

Yönetimin, öncelikli hedefi olarak Brezilyalı forveti bonservis bedeli ödemeden sezon sonu bedelsiz kadroya katmak olduğu belirtildi. Roberto Firmino'nun menajerlik şirketiyle görüşen sarı-kırmızılı yönetim, gelecek hafta İngiltere'ye giderek transferi tamamlamayı planlıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...