Tgrt Haber

Galatasaray'ın Mauro Icardi için sözleşmeye özel madde koydurduğu ortaya çıktı

04 Mart 2023 21:39 - Güncelleme : 04 Mart 2023 22:10
Galatasaray'ın Mauro Icardi için sözleşmeye özel madde koydurduğu ortaya çıktı

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi için sarı-kırmızılıların sözleşmeye özel madde koydurduğu ortaya çıktı. Bu haber taraftarları bir hayli memnun etti. İşte haberin detayları...

Galatasaray​'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi​, attığı kritik gollerle yakalanan rekorluk serinin mimarlarından olmayı başararak Avrupa​'nın da dikkatini çekti.

30 yaşındaki futbolcu kritik maçlarda attığı gollerle takımını zirveye taşıdı. Galatasaray bu süreçte ligde en yakın rakibi Fenerbahçe​'nin 6  puan önünde liderlik koltuğunda yer aldı.

LİGİN BİTİŞİ HAZİRAN AYINA SARKABİLİR

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem ülkede spor organizasyonlarının durmasına neden olmuştu. Yaklaşık 1 aylık aranın ardından başlayan ligin bitmesi haziran ayını bulabileceği iddia ediliyor. Bu durumda sözleşmesi 31 Mayıs 2023'te sona erecek Mauro Icardi'nin ligin son maçı olan Fenerbahçe derbisinde oynamaması ihtimali bulunuyordu.

TFF'nin Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı'ndaki madde 19'a göre ligin uzaması halinde futbolcuların 31 Mayıs'ta biten sözleşmeleri de otomatik olarak uzuyor.

Ancak Henry Onyekuru'nun Galatasaray'da forma giydiği 2020-2021 sezonunda covid nedeniyle lig uzamış, Monaco lig bitmeden oyuncusunu geri çağırmıştı. Onyekuru kalan maçlarda oynayamamıştı.

MAURO ICARDİ, FENERBAHÇE DERBİSİNDE OYNAYABİLECEK

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray aynı sorunu yaşamamak için Mauro Icardi'nin sözleşmesine özel madde koydurdu. Lig haziran ayına sarkması halinde Mauro Icardi, Galatasaray'ın son maçı olan Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek. 

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray'da 13 maçta forma giydi. Arjantinli yıldız 9 gol atarken, 6 asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...