Tgrt Haber

Galatasaray yıldız stoperi bitiriyor! Davinson Sanchez’de önemli gelişme

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sports Digitale
02 Eylül 2023 22:53 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 22:55
Galatasaray yıldız stoperi bitiriyor! Davinson Sanchez’de önemli gelişme

Stoper mevkii için uzun süredir Davinson Sanchez ve kulübü Tottenham ile temas halinde olan Galatasaray, transferde önemli aşama kat etti.

Bu sezon Süper Lig​, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 kulvarda yarışacak olan Galatasaray​, kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar, uzun süredir gündeminde olan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez’in transferini büyük ölçüde tamamladı.

OYUNCU TAMAM; SIRA KULÜBÜNDE

Sports Digitale’den Ertan Süzgün’ün haberine göre Galatasaray, Davinson Sanchez’in transferi için oyuncuyla anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun kulübü Tottenham​ ile pazarlıklarda da önemli yol kat etti.

Aslan, Tottenham’ı kısa süre içerisinde ikna ederek Kolombiyalı stoperi 4 Eylül’de Şampiyonlar Ligi için UEFA listesine eklemek istiyor.

RAMOS TRANSFERİ RAFA KALKTI

Galatasaray'ın bu hamlesiyle birlikte İspanyol yıldız Sergio Ramos​'un transferi de rafa kalktı. 37 yaşındaki stoperin, Suudi Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

GEÇEN SEZON PREMİER LİG'DE 18 MAÇA ÇIKTI

27 yaşındaki Kolombiyalı savunmacı, geçen sezon Premier Lig’de Tottenham formasıyla çıktığı 18 maçta 1 sarı kart gördü.

Kaynak: Sports Digitale

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...