Tgrt Haber

Galatasaray'dan Sergio Ramos'a son teklif

02 Eylül 2023 14:09 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 14:40
Galatasaray'dan Sergio Ramos'a son teklif

Galatasaray'ın uzun süredir görüşme halinde olduğu Sergio Ramos'a yaptığı teklifi güncellediği ve yıldız stoperin cevabının beklendiği iddia edildi. İşte Cimbom'un son teklifi...

Kadroya orta saha dışında stoper​ takviyesi de yapmak isteyen Galatasaray​'da listesinin ilk sırasında yer alan dünyaca ünlü İspanyol​ stoper Sergio Ramos​'a bir teklif​ daha yaptı.

Taraftarların heyecanla yolunu gözlediği 37 yaşındaki İspanyol oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını istediği sarı-kırmızılı takımı uzun süredir bekletiyordu.

TEKLİF 7.5 MİLYON EURO

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Devler Ligi'nde gruplara kalmayı başaran Galatasaray'da yönetim, Sergio Ramos'a son teklifini 7.5 milyon Euro olarak güncelledi. 

1+1 yıllık opsiyonlu sözleşme önerilen tecrübeli savunmacıdan son kararını bir an önce vermesini isteyen yönetim, olumsuz bir cevap halinde hemen alternatif isimlere yönelecek.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...