Tgrt Haber

Galatasaray'dan orta sahaya yerli transfer

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Sports Digitale
02 Eylül 2023 12:43 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 14:09
Galatasaray'dan orta sahaya yerli transfer

Galatasaray transfer haberi: Berkan Kutlu'nun İtalyan ekibi Genoa'ya transferinin ardından Galatasaray yerli bir oyuncuya yöneldi. Cimbom'un yeni orta sahasının Al-Ettifaq'ta forma giyen eski Trabzonsporlu Berat Özdemir olacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Bu sezon kadrosuna kattığı yıldızlarla dikkat çeken Galatasaraytransfer​ döneminin sonuna doğru çalışmalarına hız verdi. Cimbom'un Berkan Kutlu'nun ayrılışının ardından orta sahaya yerli bir takviyede bulunacağı öne sürüldü.

BERAT ÖZDEMİR KİRALANACAK

Sports Digitale’nin haberine göre; Suudi Arabistan Pro Ligi’nde Al Ettifaq forması giyen eski Trabzonsporlu Berat Özdemir,Galatasaray'a kiralık olarak transfer olacak.

YERLİ ALTERNATİF

Galatasaray, uzun süredir hem 8 numara oynayabilecek hem de Lucas Torreira’nın yükünü hafifletecek bir orta saha​ oyuncusu arıyor. Teknik heyet listedeki alternatif isimlere yöneldi.

Galatasaray, hem yerli statüsünde olan hem de 6 ve 8 numaralı pozisyonları oynayabilen Berat Özdemir için ilgisini arttırdı.

BEŞİKTAŞ​ DA PEŞİNDEYDİ

Beşiktaş’ın da bir dönem Berat ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Al-Ettıfaq kulübünde forma giyen Berat Özdemir, 2022 yazında Trabzonspor’dan Suudi Arabistan ekibine transfer olmuştu.

Geçen sezon Al-Ettifaq ile 28 maça çıkan Berat Özdemir, bu maçlarda 1 gol atarken 4 müsabakada da sarı kart gördü.

"ARABİSTAN'DA MUTLUYUM" DEMİŞTİ

Berat Özdemir, 6 ay önce verdiği röportajda Arabistan’da mutlu olduğunu söylemiş, Türkiye’ye bir gün döner misin sorusuna ise, "Şu an dönmeyi düşünmüyorum ancak duruma ve şartlara göre tekrar konuşulur" cevabını vermişti.

Kaynak: Sports Digitale
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...