Tgrt Haber

Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı: Manchester United maçına özel prim!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
03 Ekim 2023 09:59 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 10:12
Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı: Manchester United maçına özel prim!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam İngiliz devi Manchester United'a konuk olacak Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı kurmaylar, dev maça özel prim belirledi. İşte detaylar...

Okan Buruk​ yönetimindeki Galatasaray​, UEFAŞampiyonlar Ligi​'nde Manchester United​'a konuk olacak. Kopenhag maçının ardından mutlak galibiyet parolasıyla bu maça çıkmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda yönetim kesenin ağzını açtı.

BURUK HÜCUM YAPACAK

Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki ikinci maçında bu akşam 22.00'de İngiliz devi Manchester United’a konuk olacak Galatasaray’da tüm planlar 3 puan üzerine yapıldı.

Zaha-Kerem Aktürkoğlu-Tete ve Icardi’yi aynı anda sahaya sürecek olan Buruk, kazanma arzusunu futbolculara gösterecek.

YÖNETİMDEN DEV PRİM

Galatasaray'ın Manchester United deplasmanından alacağı büyük zaferin karşılığı da büyük olacak. Bu kritik maça yönetim özel prim verecek. Mücadelenin kazanılması halinde oyunculara ve teknik kadroya toplamda 1 milyon Euro özel prim verileceği öğrenildi.

GALİBİYET PRİMİNİN BİR KISMI TAKIMA GİDECEK

UEFA, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki her galibiyet için takımlara 2.8 milyon Euro ödeme yapıyor.

Sarı-kırmızılıların grup maçlarında aldığı her galibiyet için yapılacak ödemenin bir kısmını takıma dağıtacağı ifade edildi.

CİMBOM İLK MAÇINDA BERABERE KALDI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk maçında Kopenhag ile karşı karşıya gelmişti. Rams Park'ta oynanan zorlu mücadelede 2-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, geri dönüşe imza atarak mücadeleyi 2-2 berabere tamamladı

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...