Tgrt Haber

Galatasaray, Yunus Akgün'ün transferini resmen açıkladı! Aslan ne kadar kazanacak?

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
26 Ağustos 2023 23:08 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 23:15
Galatasaray, Yunus Akgün'ün transferini resmen açıkladı! Aslan ne kadar kazanacak?

Galatasaray, Yunus Akgün'ün Premier Lig ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı.

Kadrosunu yıldız futbolcularla donatan Galatasaray​'da ayrılık haberleri de bir bir gelmeye başladı... Sarı-kırmızılılar, son olarak Molde deplasmanında performansıyla futbolseverlerin beğenisini kazanan Yunus Akgün​'ün, İngiltere Premier Lig​ ekiplerinden Leicester City​'e kiralandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, 23 yaşındaki milli futbolcunun kiralama bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceği ve şartlara bağlı transfer bedelinin 9 milyon Euro olduğu açıklandı.

Galatasaray'dan Yunus Akgün'ün transferine ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün’ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecektir.

Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 eurodur. Ayrıca, Leicester City Football Club Limited‘e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli kârının %15'i şirketimize ödenecektir."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...