Tgrt Haber

Fredrik Midtsjö'ya Süper Lig'den 3 talip var

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
26 Ağustos 2023 16:48 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 16:55
Fredrik Midtsjö'ya Süper Lig'den 3 talip var

Trendyol Süper Lig ekipleri Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor, Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Norveçli orta saha Fredrik Midtsjö'yü transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray​'da geçtiğimiz sezon az da olsa süre bulan ancak bu sezon kadroya girmekte zorlanan ve genel olarak yedek olarak takımda olan Fredrik Midtsjö'ye transfer teklifleri yağıyor. Başarılı orta saha oyuncusuna Avrupa'dan gelen tekliflerin yanı sıra Süper Lig​'den de teklifler geldi.

SÜPER LİG EKİPLERİ PEŞİNDE

Fanatik'te yer alan habere göre, Midtsjo'ye Süper Lig'den de Başakşehir​, Samsunspor​ ve Pendikspor talip oldu.

PENDİKSPOR BONSERVİSİYLE İSTİYOR

Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemediği ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle transfer etmeye sıcak baktığı ifade edildi.

MOLDE RÖVANŞI SON MAÇI OLABİLİR

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, İkinci Molde maçı sonrası Fredrik Midtsjo'nün Galatasaray'dan ayrılmasının beklendiği kaydedildi.

MOLDE MAÇINI KAZANDIRAN GOLÜ ATTI

Molde maçında sonradan oyuna giren Fredrik Midtsjö, son dakikada Icardi'nin attığı pasta topu ağlara göndererek Galatasaray'ın deplasmandan 3-2'lik galibiyetle dönmesini sağlamıştı.

Merkez orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta forma giymiş ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu sezon ise sadece 60 dakika süre alabildi.

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...