Tgrt Haber

Galatasaray’ın kasayı doldurmasına son 90 dakika!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
25 Ağustos 2023 20:44 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 21:00
Galatasaray’ın kasayı doldurmasına son 90 dakika!

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde’yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray, İstanbul’da Norveç temsilcisini elemesi halinde gruplara kalarak yaklaşık 25 milyon Euro'luk bir gelirin sahibi olacak.

Teknik direktör Okan Buruk​ yönetiminde Şampiyonlar Ligi​ elemelerine üst üste galibiyetlerle başlayan Galatasaray​, gruplara kalması halinde dev bir gelirin sahibi olacak.

İlk maçta Molde’yi deplasmanda 3-2’lik skorla geçen sarı-kırmızılılar, İstanbul’da Norveç temsilcisini eleyip Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalması halinde yaklaşık 25 milyon Euro’luk bir gelir elde edecek.

YAKLAŞIK 16 MİLYON EURO AYAK BASTI PARASI

Aslan, Şampiyonlar Ligi’ne ‘ayak bastı parası’ olarak 15 milyon 640 bin Euro’yu kasasına koyacak. UEFA’nın kulüpler sıralamasını baz alarak düzenlediği katsayı parası olarak da sarı-kırmızılılar 9 milyon 96 bin Euro’nun sahibi olacak ve böylelikle Cimbom’un, Şampiyonlar Ligi’nden elde ettiği gelir 24 milyon 736 bin Euro’yu bulacak.

SALI GÜNÜ İSTANBUL’DA BELLİ OLACAK

Deplasmandaki ilk maçını 3-2’yle geçen sarı-kırmızılıların bu dev gelire sahip olmasının önündeki Molde​ ile karşı karşıya geleceği son 90 dakikalık karşılaşma; 29 Ağustos Salı akşamı saat 22.00’de RAMS Park’ta oynanacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...