Tgrt Haber

Galatasaray’a müjde! Manchester United’da yaprak dökümü: Jadon Sancho da kadro dışı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 18:36 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 19:47
Galatasaray’a müjde! Manchester United’da yaprak dökümü: Jadon Sancho da kadro dışı

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Manchester United’da Antony’nin ardından Jadon Sancho da kadro dışı bırakıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray​, gerçekleştirilen kura çekiminin ardından Manchester United​, Bayern Münih​ ve Kopenhag’ın bulunduğu A Grubu’nda yer aldı.

Sarı-kırmızılı temsilcimizin zorlu rakiplerinden İngiliz ekibi Manchester United, son günlerde oynadığı futboldan çok kadro dışı kalan oyuncularıyla gündeme geliyor.

MANU’DA İLK FİRE ANTONY

‘Kırmızı Şeytanlar’ lakaplı İngiliz devi son olarak Anthony’nin eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili net bir sonuç çıkana kadar Brezilyalı yıldızı kadro dışı bırakırken; İngiliz forvet Jadon Sancho için de kadro dışı bırakılarak takımdan ayrı çalışması kararı alındı.

“DİSİPLİN SORUNU ÇÖZÜLENE KADAR KADRO DIŞI”

Manchester United, Jadon Sancho için “Disiplin sorunu çözülene kadar takımdan ayrı bireysel antrenman yapacak” açıklamasını yaptı.

MASON GREENWOOD BEDELSİZ GÖNDERİLDİ

İngiltere’de adı tecavüz skandalına karışan Mason Greenwood, kulüpten bedelsiz olarak gönderildi. İngiliz futbolcu, İspanya La Liga ekiplerinden Getafe’nin yolunu tuttu.

MOUNT VE VARANE SAKATLANDI

ManU’da bu sezon 64.2 milyon Euro’ya Chelsea’den transfer edilen Mason Mount ise sakatlık kabusu yaşıyor. Geçen sezon Chelsea’de Nisan ayında sakatlanarak sezonu kapatan İngiliz futbolcunun sahalara dönüş tarihi bilinmezken; sakatlığı bulunan Fransız stoper Raphael Varane’ın kısa süre içerisinde sahalara dönmesi bekleniyor.

AMRABAT SAKAT ÇIKTI!

Manchester United’ın Galatasaray’ın da devrede olduğu Sofyan Amrabat transferinde ise sakatlık kabusu yaşandı. İngiliz ekibinin Fiorentina’dan 1 yıllığına kiraladığı Faslı yıldızın, sırtından yaşadığı sakatlık nedeniyle en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

GALATASARAY’IN MAÇI 3 EKİM’DE

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu’nda rakibi olan Manchester United ile 3 Ekim’de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Cimbom, 29 Kasım’da rövanş mücadelesinde İngiliz devini İstanbul’da konuk edecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...