Tgrt Haber

Galatasaray’a Paredes transferinde sürpriz rakip!

12 Ağustos 2023 19:18 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 19:18
Galatasaray’a Paredes transferinde sürpriz rakip!

Orta sahasına son olarak Kerem Demirbay’ı transfer eden ve bir 6 numara getirerek Şampiyonlar Ligi seviyesinde kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray’da Leandro Paredes, transfer gündeminin önde gelen isimlerindendi. Ancak Roma’nın da Arjantinli futbolcuya talip olduğu iddia edildi.

Galatasaray’da Lucas Torreira’nın yedeğinin olmaması, sarı-kırmızılı teknik heyetin Şampiyonlar Ligi planlarının en büyük gediği olarak görülüyor. Sarı-kırmızılılar, gerek taktik derinlik yaratabilmek için gerekse rotasyon için bu bölgeye Leandro Paredes’i transfer etmeyi düşünüyor.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Roma, Leandro Paredes​ ile ciddi şekilde ilgileniyor. 6 numarada oynayan Nemanja Matic’in 3 milyon Euro’ya Rennes’e transferine izin veren İtalyan ekip, bu bölgede Leandro Paredes ile yola devam etmek istiyor.

GALATASARAY​ TEKLİF YAPTI

Öte yandan Galatasaray’ın da Leandro Paredes ile ciddi şekilde ilgilendiği bilinirken; sarı-kırmızılıların, oyuncunun kulübü PSG’ye teklif yaptığı aktarıldı. PSG’nin teklifi kabul ettiği ve son kararın Arjantinli oyuncuda olduğu öğrenildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...